Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Skattekonto i eEkonomi!

Status: Utvärderar

Hej!

 

Jag bokför numera alltid skattekontot genom att importera skattekontoutdraget under kassa- och bankhändelser. Tycker det fungerar bra men jag väntar på att det ska bli lite mer automatiserat. T ex när jag matchar preliminärskatten så borde jag få upp ett förslag på konto 2510 osv. Istället för att välja varje transaktion i menyn. Samma sak med ränta. Det är ju samma text på raden varje gång så programmet borde känna av texten.

 

Soc avg och avdragen skatt blir ju automatiskt bokförd om man använder lönedelen så jag matchar dem mot den deklarationen men om programmet inte skulle bunta ihop dessa så kanske det hade kunnat matchas med automatik istället? Dvs lysa grönt.

 

Bara lite tankar. Ni får gärna återkoppla till mig så kanske jag kan visa vad jag menar 🙂

 

Mvh

Lovisa

3 Kommentarer
Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar

Hej! 

 

Tack för dina önskemål och synpunkter. 

 

Vad gällande ditt önskemål med att kontoutdraget borde komma in mer automatiskt så håller skatteverket på att jobba med ett öppet API så vi sen ska kunna skapa en integration. Men när det är klart och anpassat för att vi sen ska kunna utveckla integrationen vet vi tyvärr inte men vi har en dialog med skatteverket gällande detta. 

 

Önskemålet gällande att händelserna på skattekontot borde även det matchas mer automatiskt håller vi med om. Det vore såklart toppen och det finns ett förslag för detta men det är för nuvarande inte planerat. 

 

Vi uppdaterar tråden om det skulle ske något som påverkar dessa önskemål.

 

Ha en fin dag! 

 

/Hilda 

felestedt
NY MEDLEM

Är inte utvärderingen klar snart? Har dryga 10 månader.

Bra synpunkt felestedt!

 

Visma har återkopplat till mig där de sagt att en ansvarig skulle ringa upp mig i höstas men det har inte skett än. Väntar på det samtalet för jag har en massa förslag på hur detta skulle kunna fungera bättre 🙂