Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Söka i bankhändelser, utlandsbelopp

(uppdaterad av My Janhall MODERATOR ‎2020-05-06 09:37 )
Status: Inte planerad just nu

Hej,

 

Jag ser inte hur jag kan söka eller sortera bankhändelser.  Det kan omöjligt vara så att jag inte kan söka på belopp, eller beloppområde, så hur gör jag det?

6 Kommentarer

I sökrutan kan du söka på vad som helst, dock inte intervall. Den finns även under kassa- och bankhändelser. Om du söker på belopp så tänk på att skriva - framför ifall det är ett uttag du söker. 

 

Jag använder ofta funktionen och kan till exempel söka på "Jula" så får man upp alla betalningar man gjort dit. Eller om det är en transaktion jag inte vet vad det är så kan jag söka på eventuell transaktionstext och då se om det gjorts betalningar dit tidigare och då blir det lättare att ta reda på vad det är.

 

Mvh

Lovisa

NY MEDLEM

Use-caset är när man inte har transaktionstext och t.ex summan i USD.  T.ex paypal.

MODERATOR

Hej! 

Jag tror jag är med på din fundering. I ditt fall har du ingen transaktionstext att söka efter samt att du vill söka efter utlandsbeloppet eller valutan USD, stämmer det? 
Om jag förstått det korrekt så är detta inte möjligt idag men jag förstår varför det skulle vara användbart för dig. Jag lyfter detta till vår utvecklingsavdelning så kan dem kika på det framåt. 

Har jag missuppfattat så får du gärna återkomma en extra vända! 🙂
/My 

NY MEDLEM

Ja det är rätt.

 

Sen finns det ett annat use-case när jag vill redovisa ett antal små transaktioner och är inloggat i något system och jag har alla PDF-kvitton för den leverantören.  Jag vill redovisa med "betalning mot kvitton" men bara för en leverantör och jag gör det med ett sök på ca 7USD.

 

Det är inte en lösning att kunna söka på USD, jag måste söka på intervall.  Att söka på USD är egentligen inget jag har behov av.

NY MEDLEM

Sen håppas jag att ni gör sök med syntax som t.ex  "min:70 max:100" och inte bara egna inputfält.  Det är mycket smidigare att ha ett riktigt sökspråk som t.ex hur Google fungerar än att ha en massa inputfält.

APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu