Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Fd medlem
Inte tillämpbar

Swishalternativ av och på

Status: Inte planerad just nu

Hej,

 

Jag undrar om det i eEkonomi finns något smidigt sätt att lägga till eller ta bort betalningsalternativet Swish på individuella fakturor. På mindre fakturor vill man kanske ha med det, t ex så att kunden kan välja mellan bg och Swish, men inte på större eftersom för mycket Swishbetalningar medför krav på kassaregister.

 

Chattade lite med er, men fick bara info om hur man lägger till Swishnummer, vilket jag redan gjort, samt att man kan gå in under respektive kund och där välja. Men vid koll där så verkar enda alternativet vara "Swish direktbetalning" vilket inte riktigt är det jag är ute efter. Jag skulle som sagt vilja kunna erbjuda bg + Swish på småfakturor, men kunna på ett enkelt sätt ta bort Swishalternativet på större fakturor.

2 Kommentarer
My Janhall
ANSTÄLLD

Hejsan! 

Precis som du skriver ovan så kan du på kunden välja Swish som Betalningsvillkor, då kommer detta upp automatiskt för kunden varje gång du skapar en kundfaktura. Tyvärr går det inte att styra per belopp eller som ett "val" om man säger, däremot så är det inga problem för mig att lyfta detta som ett önskemål. Jag flyttar din tråd till Idéer till Visma eEkonomi så kikar vi på möjligheten framåt och återkopplar till dig. 

Ha en fortsatt fin dag! 🙂 
/My 

Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu