Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
DFP___
NY MEDLEM

Ta bort ett överfört fakturaunderlag - eEkonomi Tid

(uppdaterad av My Janhall ANSTÄLLD ‎2020-01-22 16:13 )
Status: Inte planerad just nu

Jag undrar hur jag tar bort en överförd tidrad i tidredovisning?
Jag gjorde en ett test företag och en test projekt för att se så det blev rätt på fakturan och nu får jag inte bort den registering jag gjorde som ett test.

13 Kommentarer
Moa Lundberg
CONTENT PRODUCER
(uppdaterad av Moa Lundberg CONTENT PRODUCER ‎2021-08-27 08:07 )
Hej!

Om jag förstår rätt så ligger alltså tidsregistreringen under Fakturaunderlag - Överförda fakturaunderlag?

Dessa går inte att ta bort. Dessa hamnar som fakturautkast i eEkonomi under Försäljning - Kundfakturor - Utkast. Här får du radera utkastet, om det inte ska skapas en faktura av detta.

Men det går aldrig att radera ett överfört fakturaunderlag i eEkonomi Tid.

/Moa
DFP___
NY MEDLEM
Hej Moa!
Du har förstått mig rätt.

Då får jag leva med det.

Mvh Andreas
kajsajarnmalm
NY MEDLEM
Ni borde verkligen lägga in en kravställning till utvecklarna om att utveckla möjligheten att radera överförda faktuarunderlag. Jag använder eEkonomi Tid modulen för att följa upp vad jag fakturerat mina kunder, men då jag kreidterat en faktura måste jag lägga upp ett nytt faktuarunderlag för samma period varvid "Tid-modulen" visar dubblerade fakturerade tidsunderlag. Inte bra. 
Leif D
NY MEDLEM
Håller med. Jag gjorde min första timma i programmet och fick över ett utkast av misstag och nu blir ju hela första månaden kass... måste ju gå att rätta till om man har fört över fel.  
Theodor Ahlström
MODERATOR
Hej,


Programmet ser i nuläget ut som Moa beskriver det i svaret ovan. Man får alltså radera fakturaunderlaget som skapas i eEkonomi men registreringarna som görs i eEkonomi tid kommer att ligga kvar där även fast fakturaunderlaget är borttaget. Om jag förstår ert önskemål korrekt så är det att ni vill att man ska kunna radera tidsregistreringar och redan överförda fakturaunderlag i eEkonomi tid för att det inte ska se ut som att man har registrerat något dubbelt på en dag? Återkoppla gärna om det är så ni har tänkt er. 


Om fler användare önskar samma möjlighet i eEkonomi tid får ni gärna rösta eller kommentera i tråden.


Ha en fin dag!
/Theodor
Leif D
NY MEDLEM
Helt rätt. Om man för över fel nu så måste man först ta bort i ekonomi och sedan skapa nya timmar i tid. Det innebär ju att det blir dubbelt (beror ju på vilket fel man gjort..) och att alla rapporter och uppföljning i tid blir felaktiga. 

/Leif 
georgexmurphy
NY MEDLEM
Jag har precis skapade samma problem för mig själv Testade systemet i mitten av september och överförd hälften av september månadens tid från visma tid till ekonomi för att se hur allt fungera. Och nu när jag vill fakturerar på riktigt, det går inte att skapa en ny faktura underlag med hela septembers tid - bara den tid som är registrerade efter faktura underlag överföring. Jag kan ångra fakturan i Visma ekonomi men jag kan inte överföra första hälften av septembers tid i en ny faktura underlag. Jag antar att jag måste registrera alla tid igen. 
/George

My Janhall
ANSTÄLLD
Hej georgexmurphy,

Det stämmer. Du ångrar kundfakturan i eEkonomi och skapar tidregistreringen på nytt om du vill överföra ett nytt fakturaunderlag från eEkonomi Tid för den perioden. Då kan du göra ett fakturaunderlag för hela September. 

Ha en trevlig helg! 

/ My 
Lizette Olsson
NY MEDLEM

Jag ser att det har gått några år sedan denna tråden var igång, men tyvärr märker jag att ni fortfarande inte har åtgärdat detta. Jag har dels råkat överföra ett faktureringsunderlag av misstag och sedan raderat detta i eEkonomi smart det slutade med att jag fick skapa en "ny" kund (samma kund) och lägga upp de korrekta timmarna på den nya kunden för att jag inte sedan skulle fakturera dubbelt.

Nu har jag haft ett utlägg och registrerat detta i eEkonomi tid. Eftersom utlägget inte ska betalas av kund lade jag upp mitt företag som kund. (Har även detta för att kunna se mina anställdas tid som inte skall faktureras) När jag sedan förde över utlägget så insåg jag att jag tänkt fel. Jag kan radera fakturautkastet från eEkonomi smart men fakturaunderlaget ligger kvar i eEkonomi Tid som överfört.

Nellie Karlsson
APPLICATION SPECIALIST
(uppdaterad av Nellie Karlsson APPLICATION SPECIALIST ‎2020-04-16 09:02 )

Hej! 

 

Tack för ditt önskemål och synpunkter. 

 

Jag kommer ta önskemålet vidare och lyfta upp det igen gällande att kunna radera överförda underlag i eEkonomi Tid. 

 

Jag återkopplar här i tråden om ny status på önskemålet så fort vi har det. 

 

/Nellie 

marcus-10000000
NY MEDLEM

Sitter i klistret på samma sätt som övriga beskriver. Det både oroar mig och gör mig irriterad att det inte görs någonting åt det efter att kunder påpekat en uppenbar brist i flera år. Det är ju snett tänkt av er från start, och kan inte se att det skulle vara någon större utvecklingspunkt att återföra timmarna till uppplockning genom att ångra en överföring.

Tanken är väl att eekonomi tid ska underlätta? Nu sitter jag och grubblar på varför jag inte bara använder excel istället.

Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu
 
jasplund
NY MEDLEM

Kan bara instämma med föregående inlägg. Jag har jobbat i ett antal tidrapporteringsverktyg och det är för mig att gåta att det inte skulle kunna gå att backa ett fakturaunderlag?!