Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Ta bort information om omvänd moms - eEkonomi

Status: Inte planerad just nu
Jag har frågat er minst 10 gånger om problemet med fula fakturor när man använder omvänd moms. Jag har börjat få fler och fler "skarpa varningar" från bland annat kommuner, som inte längre vill ta emot våra fakturor då dessa är röriga och onödigt långa.

Det beror på som tidigare nämnt, att ni som branschens enda (?) systemutvecklare envisas med att det på varje artikelrad står "Omvänd moms". Texten blir på två rader och med radbrytning. Så den allra simplaste faktura består av minst TVÅ sidor. En förstasida med ful uppställning där raderna spretar isär. Och sedan en sidan 2 som är helt BLANK mitt på och med betalinfo längst ner.

Vi får flera klagomål både ur lagringsaspekten digitalt men även att det blir så otroligt onödig miljöbelastning då de flesta fakturor skulle fått plats på EN sida, men nu kräver TVÅ sidor.

Nu måste ni en gång för alla se till att lösa denna BUGG då det inte är frågan om någonting annat. OM det inte anses vara en bugg så först tankarna till att det endast finns för att skapa fler sidor att fakturera för vid utskrift. Det finns annars INGEN anledning till detta.

Vid något tillfälle har ni svarat att det beror på att regelverket kräver det. Det finns ingen av leverantörer eller kunder till oss, som någonsin upplevt att det står "omvänd moms" på varenda artikel.

Nu får ni lösa detta!
2 Kommentarer
Hej Andreas!

Jag vill börja med att be så hemskt mycket om ursäkt för sent svar från vår sida.

Jag ska vara så pass ärlig och säga att detta inte är något som är planerat att införas inom en snar framtid. Vi kommer självklart att behålla önskemålet och bevaka det och jag förstår att det är något som är viktigt för er. 

Ha en fin dag!

/Lovisa
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu