Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
semaxan
NY MEDLEM

Ta bort sidnummer från fakturor

Status: Inte planerad just nu

Jag ser att jag numera får sidnummer på mina fakturor. Något jag inte har haft förut. Ser hos andra att de inte verkar ha sidnumrering på fakturor som endast omfattar en sida. Jag provade vid tillfälle att skicka en faktura för utskrift och kuvertering via Autoninvoice. Kan det vara efter det som jag numera får texten "Sida 1 av 1" på mina fakturor? Känns onödigt plottrigt då de flesta fakturor omfattar en sida utan bilagor och jag oftast skriver ut dem som PDF. Hur kan jag få bort sidnumreringen?

5 Kommentarer
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej!

I eEkonomi finns det i dagsläget inte någon möjlighet att påverka om sidantalet ska skrivas ut eller inte. Om du vill att vi gör om din fråga till ett önskemål så gör vi självklart det. Återkom i så fall. 

Ha en fin dag! /Tina

Baymax80
NY MEDLEM

Hej
Jag har också reagerat över att det har tillkommit sidnummer på faktura utskrifter som inte har funnits där tidigare. Vänligen lägg in det som ett alternativ att stänga av, då mina fakturor aldrig överstiger en sida.
Varför denna nya ändring? Någon som efterfrågat det ens?

/Thomas

semaxan
NY MEDLEM

I mitt fall lades detta fält till efter att jag provat att skicka via print-tjönsten via autoinvoice. Så även om jag genererar vanliga PDF-fakturor på en sida så syns nu det fältet.

Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej på er!

Jag gör om denna tråden till ett önskemål och så kommer vi se över möjligheten att själv kunna välja om man önskar skriva ut sidantalet eller inte. 

 

Tack för att ni hörde av er. /Tinna

Hanna Bergqvist
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu

Hej, 

 

Tack för ert önskemål! I dagsläget är det här inget som vi planerar att ändra.

 

Ha en fin dag!

 

/ Hanna B