Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
HelenJB4
NY MEDLEM

Titta på flera fakturor på ett smidigt sätt

Status: På gång

Hej!

Min kund fakturerar själv och nu när jag gör bokslut skulle jag vilja se texten på ca 20 första fakturor under 2021. Hur gör jag smidigast för att titta på dem? Måste man klicka upp varje faktura från vyn alla fakturor?

 

 

13 Kommentarer
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej Helen,

Ja så fungerar det i programmet Visma eEkonomi idag. I Visma Administration finns möjligheten att när man står på en faktura bläddra sig framåt eller bakåt till nästa faktura. Är det något likande det som du skulle vilja ha? Återkom gärna till mig så kan jag ta din önskan vidare som ett önskemål. 

 

Ha en fin dag och välkommen att höra av dig! /Tinna

HelenJB4
NY MEDLEM

Ja, ibland vore det bra att kunna gå vidare och kika på fakturor på ett enkelt sätt.

 

Henrik Johansson
ANSTÄLLD

Hej!

Vill bara flika in här i tråden och berätta att vi just nu jobbar på en lösning för att göra det enklare att gå mellan fakturor. Vi kommer börja med att göra det möjigt bland kundfakturor och därefter se över vilka listor som detta behovet finns i.

 

Jag ser till att uppdatera den här tråden så snart det finns möjlighet att testa, och här vill vi gärna sedan ha era åsikter på eventuella förbättringar samt i vilka listor som det här behovet är som störst. Återkommer förhoppningsvis inom någon vecka!

 

Ha en bra dag!

/Henrik

HelenJB4
NY MEDLEM

👍👍

Pacsac
CHAMPION

att enklare kunna se vad order innehåller står mycket högt på önskelistan hos många.

Och samtidigt att sorteringen kvarstår om man öppnar en faktura/order, vilket det inte gör idag

Henrik Johansson
ANSTÄLLD

Hej Pacsac! Ja lite förbättringar kring order står på vår lista också. Gällande sorteringen får du gärna förklara för mig lite mer när du upplever att sorteringen inte kvartstår? Tanken är att både sortering och filtrering ska vara kvar när du navigerar mellan listan och en order eller faktura och jag upplever att den också gör det, men om jag missat något tillfälle får du gärna förklara när det inte verkar fungera.  

 

Pacsac
CHAMPION

Hej, jag ser nu att sorteringen "håller" sig om man öppnar en faktura/order. Detta var inte fallet tidigare

Det som är lite krångligt är när man söker efter en kund i obetalda fakturor så försvinner sökordet om man klickar på alla fakturor

Henrik Johansson
ANSTÄLLD

Bra att vi inte missat något tillfälle i alla fall! Ja det är sant angående söket, här ser vi att varje "vy" har sitt eget sök och i dagsläget är det nog inget vi kommer förändra. Visst kan det vara så att sökningen kan vara samma på de olika vyerna men om man tex. klickar sig vidare till utkast känns det inte alltid som man vill behålla sin sökning. Det är också något vi försöker hålla samma beteende igenom hela programmet. 

 

Ha en bra dag!

Emil Hildingsson
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: På gång
 
Henrik Johansson
ANSTÄLLD

Hej!

Här kommer en liten uppdatering om möjligheten att enklare gå mellan sina fakturor. Från och med idag finns det möjlighet att testa på den här nya funktionaliteten vilket gör det möjligt att navigera mellan olika kundfakturor utan att gå fram och tillbaka mellan listan och en öppen faktura. 

 

Vi mjukstartar den här funktionen och ni kan själva välja att testa på den genom att gå till menyvalet "Framtiden" och där välja att aktivera det nya visningsläget. När det är aktiverat öppnar ni en befintlig kundfaktura och ser nu en mindre lista samtligt som er faktura. 

 

Vi vill gärna ha era synpunkter på det här; underlättar det ert arbetet? Vilka andra listor skulle ni vilja ha liknande möjlighet? Eller tillför den nya vyn inte något värde?  När ni aktiverat funktionen får ni gärna lämna era synpunkter genom knappen "tyck till" som finns på sidan så att vi har möjlighet att göra det här så bra som möjligt!

 

/Henrik

 

 

HelenJB4
NY MEDLEM

Hej!

En lista är så klart bra. Jag var dock ute efter att kunna skriva ut en stor PDF med många fakturor där jag kan titta på vad som står på fakturorna utan att behöva bläddra och trycka fram en PDF i taget. Går det att få till?

Helén

 

Henrik Johansson
ANSTÄLLD

Hej!

Jag förstår men tyvärr är det inte möjligt idag och inte heller något som ligger i planen för den närmsta framtiden, men vi tar med oss önskemålet framåt. 

 

/Henrik

HelenJB4
NY MEDLEM

OK 😀