Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Totalbelopp i exkl. moms på offerter - eEkonomi

Status: Inte planerad just nu
Hej!Vi skulle önska att det skulle vara möjligt att visa Ex moms priset i större eller lika stor text som Totalbeloppet på offerterna då vi bara pratar priser Ex moms i vår bransch.
21 Kommentarer
NY MEDLEM
Hej!
Som det är idag så har vi ingen möjlighet att anpassa mallen per kund utan alla använder samma mall. Vi tar dock med oss önskemålen angående mallar till framtida diskussioner så får vi se vad vi eventuellt kan hitta på.

Mvh
Johan
NY MEDLEM
Ja, varför visas priset ens i moms när man gör en offert till ett annat företag?? Ser absolut inte proffsigt ut!
NY MEDLEM
Snälla snälla kan ni inte göra något åt detta!  Det är nästan pinsamt och så oproffsigt !!! COME ON Visma you can do it! Företag mot företag kör ju inte med moms!!!
NY MEDLEM
Våra kunder har börjat klaga på att de först blir "chokade" och sedan irriterade när de ser priset då de tar för givet att priset är ex-moms. 
CONTENT PRODUCER
Hej!

Menar du att du vill att det på offert/order/faktura ska stå exkl. moms på artikelraden? Eller ska fakturan vara helt utan någon moms alls?

Återkom gärna med hur du önskar.

Ha det fint!

Moa
NY MEDLEM
Hej,
Vi vill att slutsumman (den tora till höger) ska uppges exkl moms. Eftersom alla våra kunder är företagskunder så vill de ha denna siffra exkl moms.
/Klaus
NY MEDLEM
Precis mitt dilemma också!  Att Momsen finns med på offerter till företagskunder!  Oproffsigt
CONTENT PRODUCER
Då är jag med och då är det samma önskemål som trådskaparen efterlyser!

Låter tråden ligga kvar som ett önskemål och uppmanar andra som önskar liknande funktion att rösta på tråden.

Ha det fint!

Moa
NY MEDLEM
Har Ni hunnit titta på detta??
Borde man kanske kunna lägga in i sina egna företagsinställningar, att alla offerter man skapar blir ex moms. Som för mitt fall som har 96 % företagskunder. Blir lättare att programmera än att anpassa för varje kund. 
NY MEDLEM
Dags att ta tag i detta!  Sitter och harvar med excellmaller fortfarande bara för att det inte går att skicka offerter till andra företag från Visma!
NY MEDLEM
Helt rätt, det är dax att ta tag i detta! Det ser väldigt oproffsigt ut och kunderna reagerar på det höga priset, för de antar alltid att det är utan moms. Vi måste alltid informera kunderna om att offerter och fakturor är utan moms och skyller det hela på affärssystemet, så det är ju ingen bra reklam för Visma. Kunderna tittar alltid bara på slutsumman och inget mer.
NY MEDLEM
Samma här, får säga till kunden när jag skickar från Visma att Tyvärr Visma är inte helt anpassat och optimalt för offerter mellan två företag då momsen är med på offerten.  Tråkigt för Visma också blir det ju. 
APPLICATION SPECIALIST
Hej! 

Tack för ert önskemål och feedback till att kunna visa totalbeloppet som exklusive moms. 
Som det ser ut i dagsläget så är det inte planerat att införas, men vi behåller självklart önskemålet och är ni fler användare som också önskar att kunna visa totalbeloppet exklusive moms så får ni gärna följa forumtråden! 

/Nellie 
NY MEDLEM
Men hur svårt skall det va?  Man kan ju anpassa mallarna med sin egna företaslogga hur lätt som helst. Blir väll samma kodning vad det gäller att visa momsen eller inte...
NY MEDLEM
Har också problem med detta. Mina kunder väljer andra leverantörer för att de tror att mitt pris är för högt. Kom igen Visma, jag förlorar affärer pga detta!
NY MEDLEM
Då är offert/order tillägget värdelöst.
NY MEDLEM
Ja, det löser inte något problem. Får ha de som en excellmall typ
NY MEDLEM
Eller välja en annan tjänsteleverantör...
NY MEDLEM
Våra kunder stör sig också på att det är inkl. moms som visas.
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu
 
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu