Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
overkligheten
UTFORSKARE

Välja default action för fakturautskick

(uppdaterad av My Janhall MODERATOR ‎2020-08-27 14:07 )
Status: Inte planerad just nu

Jag är NOLL intresserad av att skicka fakturor med tjänsten Auto invoice, tyvärr händer det ändå då och då, speciellt när jag fakturerar från min mobil att jag mot min vilja råkar välja den. Kan ni inte lägga till möjligheten att välja ett ett default faktureringssätt så behöver det inte bli fel när skärmen är liten och fingrarna stora.  Det känns som ett upplägg som är medvetet konstruerat för att det ska bli fel. I mina ögon är det badwill (fulspel) att ta betalt för feltryckningar.

4 Kommentarer
overkligheten
UTFORSKARE

Några tankar kring detta Visma?

My Janhall
MODERATOR

Hej, 

i Visma eEkonomi via webbläsare visas det val du senast gjorde när du skapade en kundfaktura senast till kunden. Med det sagt så förstår jag att det kan bli fel när du skapar kundfakturor till nya kunder eller via appen och jag kommer flytta din tråd till kategorin för idéer till eEkonomi. Mina kollegor kommer se över möjligheten med ett default-läge framåt. 

/My 

Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu
 
LW -60
UTFORSKARE

I Visma Administration, som utvecklats under många år och som är mycket användarvänligt och genomtänkt, lägger man in i fliken 'Utskriftsval' medan man registrerar kunden i registret, hur man vill skicka: fakturor, kreditnotor, räntefakturor, kontantnotor och extra fakturadokument. Det fungerar utmärkt.

 

Mvh Lena