Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Välja flera projekt i utskrift av resultat och balansrapport - eEkonomi

Status: Inte planerad just nu
Superbra att man kan ta ut balans- och resultatrapport för enstaka projekt. Ännu bättre hade det varit om man skulle kunna välja flera projekt när man skriver ut balans- och resultatrapporter.
5 Kommentarer
Hej Emil!

Tack så mycket för att du lyft ett förbättringsförslag här på supportforumet 🙂

En fundering gällande ditt önskemål:
Om det skulle bli möjligt att välja flera projekt när du skriver ut en resultatrapport eller en balansrapport, ska projekten då slås ihop så att en resultatrapport visas? Ett exempel: På projekt 1 finns det 1000:- bokfört på konto 5010 och på projekt 2 finns det 2000:- bokfört på konto 5010, vill du då att resultatrapporten ska ge dig totalen på konto 5010, det vill säga 3000:-? Eller vill du att det på resultatrapporten ska visas två rader med konto 5010 som specificerar respektive projekt?

Återkoppla gärna 🙂

/Lovisa
NY MEDLEM
Valmöjlighet mellan alternativen du listar kan ju vara bra för andra. Den funktion jag efterfrågar är att kunna slå ihop värdena, inte att projekten visas separat på två rader. Alltså ditt exempel där de två projekten blir 3000:- tillsammans.
APPLICATION SPECIALIST
Hej Emil!

Tack för ditt förtydligande vad det är du efterfrågar! Jag håller med dig om att båda alternativen min kollega nämnde kan vara användbara. 

Din tråd är ny och vi kommer ha den under uppsikt. Jag rekommenderar alla användare att rösta eller kommentera i tråden om de önskar detsamma:)

Vi återkommer självklart i tråden så fort det sker någon förändring. 

Ha en fin dag!

/Jenny
NY MEDLEM
Denna funktion vore grym!
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu