Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Välja konto 2893 vid bokföring av bildunderlag - eEkonomi

Status: Inte planerad just nu
Jag har en kund som scannar in sina kvitton till e ekonomi. När jag ska bokföra kvittona så måste jag välja kassa eller bank?? Såg att frågan kom upp redan för ett år sedan... kommer ni att ändra detta? Alla kvitton kunden scannar ska nämligen bokföras mot 2893 då kunden betalar dem med privata pengar. En ganska vanlig kontering, konstigt att det ej går?
3 Kommentarer
ANSTÄLLD
Hej Alma,

Under menyn Inköp - Bildunderlag kommer du inte kunna välja att bokföra mot nåt annat konto än ett kassa eller bankkonto i dagsläget.
Däremot om du istället går till Bokföring och Verifikationer och väljer att bokföra detta inköp manuellt så kan du koppla bildunderlaget där.


Lägger det som ett önskemål till vår utvecklingsavdelning.


Ha en fin dag!
/Cecilia
Jag har många kunder som använder det på detta sätt. De allra flesta använder ju en avräkning, kan inte tänka mig att det är speciellt många branscher förutom Restaurang och detaljhandel som ens har någon form av "kassa" idag. 
Stort plus om ni utvecklar detta då det är en ganska trist funktion för alla kunder som inte har en fysisk kassa att inte kunna använda sig av kvittofunktionen bara därför.
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu