Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
annabyggare
NY MEDLEM

Vår/er referens synlig i fakturalista

(uppdaterad av My Janhall ANSTÄLLD ‎2021-04-07 16:36 )
Status: Inte planerad just nu

Jag får självfakturor från en av mina kunder och dessa har jag i dagsläget väldigt svårt att koppla ihop med min kundfaktura. Detta pga deras referensnummer inte stämmer med mitt faktura nummer. Min faktura finns ju inte när deras faktura skapas. Flera fakturor betalas även samtidigt varför betalningen klumpas ihop och summan på kontoutdraget inte stämmer med min fakturerade summa. 

I dagsläget anger jag deras faktura nummer som både "vår referens" och "er referens" på min faktura men problemet är att jag inte ser varken "vår" eller "er referens" i faktura listan. 


Önskemålet är att någon av kolumnerna Vår referens och er referens skulle vara synlig i faktura listan så fakturorna kan kopplas ihop på så sätt.

Detta skulle underlätta väldigt mycket. 

3 Kommentarer
Pacsac
CHAMPION

inte bara på fakturorna önskas mera information även på order skulle vara bra om man fick någon hint om vad den innehåller

Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu
 
Andreas1000
UTFORSKARE

Order/fakturalistorna måste verkligen innehålla med information än bara nummer och belopp. Det är enormt tidskrävande att klicka igenom en större mängd order när man söker efter en specifik order från kund. 
Lite konstigt att detta fått status "Inte planerad just nu", då et nog är få som inte skulle vara hjälpta av detta.

Jag lägger in detta som nytt önskemål.