Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Zapier action för att skapa bankhändelse (alternativ metod till bankkoppling) - eEkonomi

Status: Utvärderar
Hej!
Revolut har en Zapier-trigger som ger tillgång till transaktionshändelser i banken. Det skulle vara toppen om ni har möjlighet att skapa en Zapier-action för att läsa in dessa som bankhändelser på samma sätt som vid en bankkoppling.

Det är förståeligt att Visma inte kan skapa bankkopplingar till alla världens banker. Helt omöjlig uppgift! Men med en zap eller api-koppling, skulle vi kunder få större möjlighet att fixa egna lösningar.

Exempel på arbetsflöde: (Trigger)New spreadsheet row in Google Sheets. --> (Action)New "bankhändelse" in Visma eAccounting.
5 Kommentarer
NY MEDLEM
NY MEDLEM
Tack, precis! Här är en lista på triggers, searches & actions som idag stöds av eAccounting : https://zapier.com/apps/visma-eaccounting/help#supported-triggers

Vad vi skulle behöva är en action som skapar nya bankhändelser i eEkonomi. 
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Ny
 
APPLICATION SPECIALIST

Hej! 

 

Som Zappier-integrationen ser ut idag så har den inga triggers, searches eller actions som påverkar bankkopplingar eller kassa och bank. 

 

Det vi kan säga är att denna integrationen är något som kommer utvecklas och portföljen för triggers, searches & actions i Zappier kommer att utökas. VI jobbar även mycket med våra egna bankkopplingar direkt i eEkonomi. 

 

Vi kommer att uppdatera denna tråden så fort vi har uppdatering och nyheter gällande detta önskemålet.

 

Ha en fin dag! 

 

/Hilda 

APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar