Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

eEkonomi: lista över fakturor som betalats för sent med ränta uträknad?

Status: Inte planerad just nu
Finns det en utskrift där man kan få ut en lista på de kundfakturor som blivit för sent betalade (inkl framräknad ränta vore bra) för i hastigheten hittar jag ingen sådan?

I och med att inte räntefakturering kan gå ut med automatik, vad jag förstår (rätta mig om jag har fel), så vore ju det här en väg att gå, tycker jag.

Mvh Lena
6 Kommentarer
NY MEDLEM
Hejsan Lena,

I dagsläget finns ingen sådan utskrift som du efterfrågar, den som finns är den utskriften som heter Obetalda kundfakturor. Där får man välja ett datum och så ser man fakturans förfallodatum. Men jag tar det vidare som ett önskemål till vår utvecklingsavdelning. Tack så mycket för ditt förslag.

Ha en fin dag.
//Amanda
NY MEDLEM
OK, när jag läste mitt inlägg nu, tycker jag att jag kanske var lite otydlig. Listan jag önskar, är alltså en lista över fakturor som är betalade, men att listan enbart visar de fakturor som betalats för sent och där det finns ränta att hämta. Så menade jag.

Mvh Lena
NY MEDLEM
Jag förstår vad det är du vill få med. Utskriften Obetalda kundfakturor visar dessvärre endast förfallodatumet på de obetalda fakturorna. Man väljer exempelvis dagens datum och så visar den alla obetalda fakturor per det datumet. Räntan finns det inte stöd för på någon utskrift. Det är ett bra önskemål som säkerligen hade varit till bra hjälp för många kunder.

Ha en fin dag
//Amanda
NY MEDLEM
Om en kund betalar efter förfallodagen och jag därefter ska skicka en räntefaktura hur ska jag då hantera det? Det finns ingen automatisk räntefakturering och det går inte att ta ut listor som visar fakturauppgifter med uppgift om förfallodag och betaldag.
ANSTÄLLD
Hej Stefan P,

Jag ser att du har svarat i den här tråden. Då den tråden avser räntefakturering hanteras din fråga där.
I dagsläget får du räkna ut räntefaktureringen manuellt.

Ha en trevlig dag!
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu