Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Niklas Crona
CONTENT PRODUCER

Lucka 14 - Se till att möta 2021 full av kunskap

Hej på er alla!

 

Dagarna går fort och vi har redan hunnit förbi Lucia och tredje advent, i år kanske firandet blev lite annorlunda som med det mesta blivit under detta konstiga år. Inte minst så har det här året testat våra kunskaper i att arbeta digitalt, något som vi på Visma Spcs också fått anpassa oss till. Vi har nu fler digitala utbildningar än någonsin att erbjuda dig som kund. Dessutom så har våra klassrumsutbildningar fått ställa om till att bli helt digitala tillsvidare.

 

Dagens “avsnitt” i vår julkalender kommer därför att handla om våra utbildningar i alla dess olika former. Vad vill du lära dig under 2021? Du kanske vill bli en fena på det här med lönehantering? Eller kanske fördjupa dina kunskaper i Visma eEkonomi? Oavsett vad du vill lära dig mer om, så finns det flera utbildningar som passar både dig som företagare eller redovisningskonsult!

 

Först och främst vill jag tipsa om vår nya utbildningswebb. Här hittar du alla våra utbildningar samlade på en och samma plats och du kan söka dig fram och hitta den utbildningen/utbildningarna som lockar just dig och dina behov. Du kan också lära känna alla våra fantastiska lärare!

Visma Spcs - UtbildningswebbVisma Spcs - Utbildningswebb

 

Jag skulle ändå vilja lyfta fram några utbildningar till våren som kan vara intressanta både för dig som företagare och redovisningsbyrå.

 

Visma eEkonomi

Är du intresserad av att utveckla dina kunskaper inom Visma eEkonomi? Då vill jag tipsa om följande två utbildningar:

 

Alla fördelar med bankkoppling
Använder du eller din kund Visma eEkonomi utan en bankkoppling idag? Då är den här utbildningen något för dig! Under det här webbinariet får du lära dig fördelarna med att ha en direktkoppling till banken från ditt Visma eEkonomi samt hur det effektiviserar redovisningen. Ett bra tips är att börja kika i vårt hjälpavsnitt Arbeta med bankkoppling. Där finns information om vilka banker vi samarbetar med och vilka möjligheter som finns med alla banker. Nästa tillfälle är den 18 mars 2021, passa på att anmäla dig redan nu!


Från fysisk till digital pärm
Vill du veta hur du eller din kund kan bli mer digital i hanteringen av kvitton och leverantörsfakturor? Webbinariet “Från fysisk till digital pärm” vänder sig till dig som vill veta mer om vad som gäller vid arkivering av räkenskapsinformation och samtidigt vill utforska möjligheten med att spara informationen i en digital “pärm”. Boka din plats på nästa tillfälle den 13 maj 2021!

 

Visma Lön
Lönehantering kan vara knepigt ibland, följande två utbildningar är till för dig som arbetat i Visma Lön ett tag och som gärna vill fördjupa dina kunskaper lite extra:


Fördjupning Rapporter och spårning
Om du arbetat i Visma Lön under en tid men vill spetsa dina kunskaper så tycker jag du ska testa att gå en eller flera av våra fördjupningswebbinarier. En heter Rapporter och spårning där du får lära dig grunderna i att skapa egna utskrifter och använda verktygen i systemet för att enkelt felsöka och följa upp.

 

Under cirka 1,5 timme kommer läraren att gå igenom utskrifter och spårning i Visma Lön, hur du skapar egna utskrifter i rapportgeneratorn, spårning och egna ackumulatorer.

Nästa tillfälle är den 30 mars 2021!

 

Fördjupning Semester
Vi fortsätter på temat “fördjupning” men den här gången i klassrumsformat. Fördjupning semester i Visma Lön 300/600 är en helt ny kurs till våren. Våra klassrumsutbildningar kommer att bedrivas på distans februari ut. Därefter, beroende på rådande pandemi, kommer du ha möjlighet att välja om du vill gå utbildningen på plats eller om du vill medverka digitalt.

 

Kursen Fördjupning semester i Visma Lön är en heldagsutbildning där läraren går igenom semesterlagen, hur semester beräknas, olika semestervillkor, inställningar i Visma Lön, netto/bruttosemester och mycket annat.

 

Se till att boka din plats, det första tillfället äger rum den 18 mars!


Visma Administration
Ifall du vill spetsa dina kunskaper i Visma Administration kan jag rekommendera följande utbildningar:

 

Arbeta effektivt med leverantörer
Webbinariet riktar sig till dig som vill bli effektivare i din leverantörshantering i Visma Administration. Kursen är en fördjupningskurs för dig som har grundkunskaper i programmet. Under cirka 1,5 timme kommer du få lära dig mer om hur du blir snabbare och mer effektiv. Ni kommer gå igenom bland annat registerhantering, hur man hanterar leverantörsfakturor/e-fakturor, konteringsmallar och hur man bär sig åt om något skulle gå fel.

 

Nästa tillfälle du kan boka är den 9 mars 2021. Läs mer om Arbeta effektivt i hantering av leverantörer.

 

Bli digital i Visma Administration
Den här klassrumsutbildningen är perfekt för dig som använder Visma Administration och vill hitta vägar att arbeta mer digitalt och således effektivt, något som är högst aktuellt i dessa tider. Oavsett om du är företagare eller redovisningskonsult så kan den här utbildningen hjälpa dig att arbeta digitalt med din försäljning, inköp, bokföring samt hur du jobbar digitalt med säkerhetskopior.

 

Nästa tillfälle är den 16 april. Du kan läsa mer på bokningssidan Bli digital i Visma Administration.

 

Redovisningsbyråer
Vi har också vissa utbildningar som endast riktar sig mot redovisningskonsulter. Vi har även en egen yta på vår utbildningswebb med fokus på utbildningar för dig som arbetar som redovisningskonsult.

 

Grundkurs i Visma Advisor Period & År
Till våren startar vår nya klassrumsutbildning där du får lära dig grunderna i Visma Advisor Period & År - vårt redovisningssystem för bokslut och skatt.

 

Under en heldag varvas teori och praktik och du får möjlighet att arbeta i programmet. Kursen riktar sig främst mot dig som är ny i Visma Advisor Period & År, men också för dig som eventuellt känner dig osäker i tjänsten.

 

Vårens två tillfällen är den 8 mars samt den 22 mars! Läs mer om vår nya Grundkurs i Visma Advisor Period & År.

 

Nyhetswebbinarier
Ett nytt koncept som startade i november 2020 är våra kostnadsfria nyhetswebbinarier. Under cirka 20 minuter presenteras nyheter och tips i våra tjänster Visma Advisor, Visma Advisor Period & År, Visma eEkonomi och Visma Ekonomiöversikt. Nästa tillfälle är redan den 17 december. Du kan anmäla dig här!

 

För att inte missa alla kommande nyhetswebbinarier under 2021 så rekommenderar jag att hålla utkik på vår utbildningswebb för redovisningsbyråer där vi kommer lägga upp kommande tillfällen.

 

Det finns alla möjligheter för dig att möta 2021 full av kunskap!

 

Önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott nytt år!
Niklas - Content Producer - Byråområdet

0 SVAR 0