Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Automatisk uppdatering av bevakningspunkter

(uppdaterad av Amanda Nygren CONTENT PRODUCER ‎2021-02-25 09:29 )

Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla våra program. Nedan presenterar vi tre nya funktioner som förenklar ditt arbete i Visma Advisor. 

 

  • Automatisk uppdatering av bevakningspunkter

Bevakningspunkter kan nu uppdateras automatiskt genom att du kopplar dem till händelser i Visma eEkonomi. Denna funktionen finns tillgänglig för redovisningsbyråer som har ett samarbete i Visma eEkonomi. 

 

Du gör detta genom att gå till Underhåll - Uppdrag i Visma Advisor. Klicka på det uppdrag det gäller och bläddra sedan ner till rubriken Bevakningspunkter. Här ser du numera den nya spalten Automatisk uppdatering från annat system, där du kan välja vilka bevakningspunkter som ska markeras som slutförd när en händelse skett i Visma eEkonomi.   

 

Se film Bevakningslistor i Visma Advisor »

 

 

Läs mer om Klarmarkera dina uppdrag/bevakningspunkter »

 

Bevakningspunkter..JPG

 

  • Ny rapport för uppföljning av fastpris  

Syftet med rapporten Fastpris är att följa upp förtjänsten med fastpris, genom att analysera täckningsgraden, genomsnittligt timpris och den eventuella förtjänsten om uppdraget haft ett timpris istället.

 

Det fakturerade beloppet och de beräknade timmarna för en period, baseras på den fakturering som var planerad för det fasta priset och den specifika kunden/uppgiften. Rapporten är som standard baserad på kundnivå, men den kan specificeras efter uppdrag och aktivitet.

Läs mer om den nya rapporten »

 

Se film Ställ in fastpris i Visma Advisor »

Se film Tidsregistrera med fastpris i Visma Advisor »

 

 

  • Nytt utseende för Utläggsregistrering 

Vi har uppdaterat användargränssnittet på sidan Utläggsregistrering. Det nya gränssnittet gör det enklare att navigera mellan utlägg, eftersom utläggslistan kommer att vara synlig och tillgänglig i bakgrunden medan ett utlägg redigeras.

När du klickar på ett utlägg för att redigera det, skjuts en dialogruta in i programfönstret från höger. Gör dina ändringar i rutan och spara dem. Du kan sedan enkelt välja ett annat utlägg utan att behöva gå tillbaka till listan.

När du skapar ett nytt utlägg används samma funktionalitet, med en dialogruta som skjuts in i programfönstret.

Du kan enkelt radera ett utlägg direkt från listan.

 

  • Ny inställning för att dölja e-postfunktionen

Om ni på redovisningsbyrån inte vill använda den inbyggda e-postfunktionen i Visma Advisor, kan ni välja att stänga av funktionen på alla de sidor där det är möjligt att skicka e-post.

För att dölja ikonen, gå till Underhåll - Byråinställningar. Välj fliken Övriga inställningar och markera Ja under Dölj e-postfunktion.

Läs mer om Övriga inställningar »