Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

En julhälsning - Summering av 2020

(uppdaterad av Amanda Nygren CONTENT PRODUCER ‎2020-12-18 09:14 )

2020 börjar gå mot sitt slut, och vilket år det varit. Det händer mycket i omvärlden, men här fokuserar vi på årets toppnyheter och annat smått och gott som har hänt hos oss på Visma Spcs.

 

Årets toppnyheter i… 

 

Visma eEkonomi

Visma Advisor 

Visma Advisor Period & År 

Visma Ekonomiöversikt

 

Smått & gott från 2020 

 

Visma Smarta Byrån

Redovisning som det borde vara - precis så är vårt nya paket Visma Smarta Byrån. Vi har program för alla olika stilar och behov. Du plockar själv ihop det du behöver, samtidigt som du enkelt kan lägga till nya lösningar. Sköt alla dina uppdrag från ett ställe – och betala bara för det du använder,  månadsvis i efterskott. Såklart utan bindningstid.

Visma Smarta Byrån »

 

Webbinarier 

Upptäck våra utbildningar för redovisningsbyråer. Vi erbjuder olika alternativ av utbildningar beroende på vilket av våra program du vill lära dig mer om. Nytt för i år var även vårt nya koncept Nyhetswebbinarie, som vi planerar att hålla med jämna mellanrum för er som föredrar att få ta del av våra programnyheter i videoformat.  

Anmäl dig kommande webbinarier »

 

Guide i Visma eEkonomi

Ni har väl inte missat vår enkla guide i 8 olika delar för er som använder Visma eEkonomi. Välj själv om du vill ladda ned hela på en gång (pdf), eller vilket kapitel du är mer intresserad av att läsa om direkt på vår hemsida. Den är helt kostnadsfri, det enda du behöver göra är att fylla i formuläret » så är den din. 

Guide.JPG

 

Vismas Byråpartnerprogram 

På Visma Spcs gör vi allt för att du ska kunna fokusera på det du gör bäst - och få mer tid över för dina kunder. När du blir byråpartner med oss påbörjar vi en ny resa tillsammans. Och du, självklart är det gratis för dig som Visma-kund.

Jag vill veta mer om detta »

 

Årets integrationskataloger 

Letar din byrå efter integrationer som kan effektivisera och automatisera vardagen för dig och dina kunder? 

Se våra Integrationskataloger »

 

Visma Now 

Missade du årets stora digitala event, Visma Now? Eller vill du kanske läsa lite mer om några av de bästa produktnyheterna och tipsen som presenterades under vår digitala sändning? 

Programnyheter och tips från Visma Now »

 

 

Det var allt för oss, håll gärna utkik i här forumet och prenumerera på nyheter så du inte missar allt härligt som händer 2021!

 

GodJul.JPG