Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Härliga och efterlängtade nyheter i Visma eEkonomi

(uppdaterad av Jenna Glensby CONTENT PRODUCER ‎2023-03-23 08:26 )

Det händer massor av härliga och bra saker i våra program och ibland är det inte alltid så lätt att ha koll på allt. I detta inlägget har vi samlat tre fina nyheter och förbättringar i Visma eEkonomi - häng med! 

 

Periodisera ingående moms på leverantörsfaktura (Pro)

Äntligen! Nu kan du och dina kunder som använder faktureringsmetoden periodisera ingående moms vid registrering av leverantörsfakturor. För, när du registrerar en leverantörsfaktura i programmet och trycker på knappen "Periodisera" finns nu en kryssruta "Använd vilande ingående moms".
När den är markerat visas ny information för ingående moms. Det är möjligt att justera mängden ingående moms som ska fördelas, och den ingående momsen kommer då att fördelas över samma period som man fyllt i för kostnadskontot ovan. Vid import från Visma eEkonomi till Visma Skatt och Bokslut Pro skapas automatiskt en bilaga i Visma skatt och bokslut Pro. Fantastiskt när våra program jobbar ihop!

 

Vilande ingående moms.Vilande ingående moms.

Ny rapport för projektresultat - kundönskemål (Pro)

Som rubriken lyder så har vi nu, baserat på önskemål från er kunder, lagt till en ny rapport. Nämligen rapporten Projektresultat - hurra! 

 

Rapporten innehåller kolumnerna Period, Ackumulerat och Ackumulerat från projektstart. Eftersom rapporten sträcker sig över flera räkenskapsår kan du på ett bättre sätt följa upp projekten. Något som också är förbättrat är utskriftsdialogen för att skriva ut flera projekt. Efter att du valt vilket projekt som ska skrivas ut kan du enkelt välja om du vill att utskriften ska visa en rapport per projekt eller en gemensam rapport för de valda projekten. Så himla bra! Visma Betalt direkt

Vårt smarta tjänst som hjälper till att sälja fakturor, den känner du säkert till sedan tidigare, men vi har nu gjort en förbättring! Tidigare har tjänsten varit begränsad till endast aktiebolag, men nu, nu går det fint för även enskilda firmor och handelsbolag att använda tjänsten. 

 


Sammanfattningsvis: fina funktioner som vi hoppas ska kunna ge ett mervärde både för dig och dina kunder! 

Medverkande
8 Kommentarer