Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Mallar för automatiska kontroller i Visma Advisor Period & År

(uppdaterad av Niklas Crona CONTENT PRODUCER ‎2020-10-09 15:54 )

Nu är mallar för automatiska kontroller aktiverat för alla kunder. Funktionen gör det möjligt att skapa mallar med uppsättningar av automatiska kontroller som kan användas för flera kunder. 

 

En ny ikon till vänster om företagsnamnet är tillagt. Med denna ikon kan du växla mellan att arbeta med kunders företag eller hantera egna inställningar för byrån. När du väljer Administration, kopplas du från din kunds företag och kommer till ett läge där du kan göra inställningar för alla dina kunder.

 

Den första funktionen under Administration är Mallar för automatiska kontroller.

Mallar för automatiska kontrollerMallar för automatiska kontroller

Du kan bland annat:

  • Skapa mallar
  • Lägga till, kopiera eller aktivera/inaktivera automatiska kontroller i mallen
  • Lägga till eller ta bort kunder som mallen ska användas för
  • Markera en mall som förvald på nya kunder

 

Uppdaterade namn på automatiska kontroller - Nytt

Namnen på de automatiska standardkontrollerna för saknade transaktioner och för de som jämför antalet transaktioner med föregående år har blivit uppdaterade. Namnen är nu tydligare och indikerar vad kontrollen har hittat. Ändringen visas i alla perioder, inklusive tidigare perioder.

 

Ny inställning för automatiska kontroller - Nytt

En ny inställning är tillagd när du skapar en automatiskt kontroll under Transaktionsanalys, fliken Kontrollinställningar. Nu kan du välja ifall du vill köra kontrollen för Periodavslut och/eller Årsavslut. Både Periodavslut och Årsavslut är förmarkerade. 

 

Inställningen gör det möjligt att skapa automatiska kontroller som endast körs när du gör ett årsavslut. Att kontrollera att resultatet har blivit bokfört är ett exempel på en automatisk kontroll som är användbar för årsavslut men inte för periodavslut.

1 Kommentar
Niklas Crona
CONTENT PRODUCER

Hej!

 

Det här inlägget är nu uppdaterat med nyheter om ytterligare funktioner för automatiska kontroller i Visma Advisor Period & År.

 

Hälsningar/

Niklas - Content Producer - Byråområdet