Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Notifikationscenter i Visma Sign

(uppdaterad av Amanda Nygren CONTENT PRODUCER ‎2020-10-09 09:35 )

Slipp papperskopior, porto och långa ledtider för underskrifter! Använd Visma Sign för digital signering på till exempel årsredovisningar, kontrakt, avtal och andra dokument som kräver signatur. Du kan också använda tjänsten för att dela dokument - till exempel om du som lönekonsult vill ha ett godkännande av lönerna innan du skickar iväg dem till din kunds anställda. 

 

Tjänsten finns i Visma Lön, Visma Bokslut, Visma Advisor Årsavslut och Visma Koncern. Du kan även använda tjänsten fristående, för signering av alla typer av dokument.  

 

Nyhet  

Nu släpper vi ett notifikationscenter i Visma Sign. På så sätt finns möjligheten till information om hur tjänsten fungerar samt vart man vänder sig för support på ett mer lättillgängligt sätt! 

 

Från det nya notifikationscentret kan du klicka dig vidare och läsa mer om Visma Sign, där du hittar hur tjänsten fungerar, men även till supportsidan som ger dig både filmer och svarar på de vanligaste frågorna. Vill du veta mer om Visma Sign? Läs foruminlägget Allt om Visma Sign »