Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Ny Version av Visma Byråstöd - Version 5.91

(uppdaterad av Niklas Crona CONTENT PRODUCER ‎2020-03-05 13:17 )

Nu kan du uppdatera Visma Byråstöd till version 5.91. Uppdatera via länken längre ner i detta inlägg.

 

Nyheter i Visma Byråstöd version 5.91

Samarbeta med dina kunder i Visma eEkonomi Fakturering

Arbetar du i Visma Administration? Nu kan du via Visma Byråstöd bjuda in din kund till ett samarbete i Visma eEkonomi Fakturering. Det innebär att ni delar ett och samma Visma eEkonomi Fakturering och behöver inte skicka data mellan er manuellt. Både du och din kund har tillgång till samma information direkt. Din kund hanterar betalningar och fakturerar i Visma eEkonomi Fakturering och du tar hand om resten i Visma Administration. När du väljer detta samarbete ingår även tjänsterna Visma Ekonomiöversikt Start och Visma Scanner. Två tjänster som effektiviserar och underlättar samarbetet ännu mer.

 

Läs mer om den nya samarbetstjänsten på sidan Visma eEkonomi Fakturering till Visma Administration eller i forumtråden En smartare samarbetstjänst. Sugen på att aktivera samarbetsjänsten? Läs mer om hur du aktiverar det i ditt program.

 

Obs! För att samarbetet ska fungera behöver du ha installerat den senaste versionen (2020.0) av Visma Administration. 


Spara tid och bli effektiv - samarbeta med dina kunder i Visma AutoInvoice

I samband med den nya versionen i Visma Byråstöd kan du också bjuda in till samarbete i Visma AutoInvoice. När du aktiverar detta samarbete kan du som byrå ange om du vill stå som betalningsmottagare för de fakturor som skickas och tas emot via tjänsten.
Vill du veta mer? Klicka in dig på vår sida Visma AutoInvoice eller vår forumtråd Spara tid och effektivisera med Visma AutoInvoice.

 

Två årsversioner av Visma Skatt Proffs kan startas via startknappen

Både nuvarande version och föregående version av Visma Skatt Proffs kan numera startas direkt från knappen Starta för den kund du har valt. Du behöver inte längre justera sökvägarna under Programinställningar.

 

Läs mer i Versionsnyheterna » 

 

Om du har serviceavtal - Ladda ner versionen 


Ifall du vill förnya ditt serviceavtal och på så sätt få tillgång till support och den senaste versionen, är du välkommen att ringa oss på 0470 - 70 62 50 eller mejla forsaljning.spcs@visma.com

 

Har du frågor, stöter på problem eller bara vill berömma vår utvecklingsavdelning? Tveka inte att dela med dig här i vårt forum!