Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Ny årsversion av Visma Koncern 2020.0

Niklas Crona

Nu kan du uppdatera Visma Koncern till version 2020.0 via Visma Update som du når när du går in ditt program. Du kommer få en fråga om du vill uppdatera till senaste versionen. Det går även, inne i programmet, att välja Hjälp - Uppdatera Programversion.

 

Nyheter i Visma Koncern 2020.0

Signera dokument digitalt

Du kan nu signera dokument digitalt med tjänsten Visma Sign. Du når tjänsten i Utskriftscentralen i programmet och knappen “Signera digitalt”. Du markerar för de dokument som du vill ska signeras digitalt. När du klickar på knappen “Signera digitalt” så skapas en PDF-fil som du namnger och samtidigt öppnas Visma Sign i ett webbfönster.


Har du inte använt tjänsten tidigare så börjar du med att registrera. Nästa steg är att ladda upp dina dokument till Visma Sign och sedan lägga upp de personer som ska signera digitalt. När du loggat in i tjänsten så kan du sedan dra in PDF-filen och välja de personer som ska signera dokumentet. Besök gärna Visma Signs supportsida där du kan läsa mer om hur tjänsten fungerar.


Lokalt installerad hjälp är borttagen

Tidigare har du under menyn Hjälp kunnat läsa den lokalt installerade hjälpen när du har behövt hjälp i ditt program. Det är också den lokalt installerade hjälpen som har visats när du har sökt hjälp, men inte haft någon internetuppkoppling.

Den lokalt installerade hjälpen är nu borttagen och när du söker hjälp visas alltid den senaste uppdaterade hjälpen som ligger på vismaspcs.se. Den uppdateras löpande och du har därmed alltid tillgång till den senaste informationen om ditt program.
Du når hjälpen i ditt program genom att trycka på F1 eller välja Hjälp – Hjälp i menyn.


Koncernverifikationer

Justerad font på koncernverifikationen Eliminering av dotterföretagsaktier helägt K3 så att fler tecken får plats.


Läs mer i Versionsnyheterna » 


Om du har serviceavtal - Ladda ner versionen 


Om du vill förnya ditt serviceavtal och på så sätt få tillgång till support och den senaste versionen, är du välkommen att ringa oss på 0470 - 70 62 50 eller mejla forsaljning.spcs@visma.com 


Har du frågor, stöter på problem eller bara vill berömma vår utvecklingsavdelning? Tveka inte att dela med dig här i forumet!