Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Ny tjänst för att ta emot underlag via mejl i Visma eEkonomi

(uppdaterad av Niklas Crona CONTENT PRODUCER ‎2022-06-23 10:34 )

Nu släpper vi en ny tjänst för att ta emot fakturor, kvitton och övriga dokument via mejl direkt in i programmet!

Som ett perfekt alternativ om dina kunders leverantör inte har registrerat sig för att skicka e-fakturor går det nu att be leverantören att mejla fakturor direkt in i din kunds Visma eEkonomi, programmet kommer automatiskt att tolka fakturauppgifterna i realtid så att du eller dina kunder kan betala och bokföra fakturan med bara ett par klick. 

**E-faktura är fortfarande det snabbaste och säkraste sättet att ta emot fakturor på och innebär att fakturan skickas från leverantörens ekonomisystem direkt in i Visma eEkonomi. Läs mer här

 

 

Aktivera tjänsten som redovisningsbyrå:

  1.  Bjud in till samarbete med kunden med tjänsten Digitala fakturor och dokument från Visma Advisor.
  2.  Du som byrå väljer ifall du eller din kund ska ta fakturan via tjänsten Digitala fakturor och dokument.

Aktivera samarbetstjänsten "Digitala fakturor och dokument" inne i Visma Advisor.Aktivera samarbetstjänsten "Digitala fakturor och dokument" inne i Visma Advisor.

 

När tjänsten aktiverats skapas en företagsunik e-postadress som visas i det nedre vänstra hörnet under Bildunderlag. Denna används för att skicka in bilder och dokument i programmet. E-postadressen är unik och bygger på organisationsnumret i de fall företagstypen inte är enskild firma (då skapas en randomiserad unik adress upp istället).

 

Alla registrerade e-postadresser i leverantörsregistret kommer att läggas till som godkända avsändare, men din kund kan också välja att godkänna eller blockera nya adresser som vill skicka in underlagen. Dokumentet som skickats från en godkänd avsändare hamnar under Inköp - Bildunderlag i Visma eEkonomi, tolkning av uppgifter får du på köpet.

 

Tjänsten kostar 3 kr/mottaget dokument. 

Läs mer om hur du tar emot leverantörsfakturor i Visma eEkonomi.

 

Vill du inte missa en enda nyhet i Visma eEkonomi? Då ska du ska prenumerera på sidan Nyheter i Visma eEkonomi

Medverkande