Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Ny version av Visma Bokslut

Nu finns det en ny version av Visma Bokslut tillgänglig att ladda ner. Versionen heter 2021.1.


Den senaste versionen installerar du enklast via meddelandet som visas vid programstart när det finns en ny version tillgänglig. Du kan också installera den via Hjälp - Uppdatera programversion eller ladda ner via vismaspcs.se

 

Nyheter i version 2021.1


K2 och digital inlämning

Du kan nu skapa dokumentet Definition av nyckeltal i årsredovisningen när du arbetar med K2 - mindre företag och har valt att lämna in årsredovisningen digitalt.

 

Valen Likvidator och Likvidatorsuppleant har tillkommit som roller i styrelsen under Grunduppgifter årsredovisning. När du väljer att likvidator eller likvidatorssuppleant ska skriva under fastställelseintyget föreslås en förvald text automatiskt.

 

Reko

Under Förvaltningsberättelse - Allmänt om verksamheten finns nu alternativet Allmänt om verksamheten - Auktoriserad FAR-konsult med en föreslagen text om företaget har anlitat en auktoriserad redovisningskonsult för att upprätta bokslut och årsredovisning.

 

Kontoplanen

Kontoplanen är uppdaterad till BAS 2021.

 

Rex

I den här versionen är det ändrat så att rapporterna Rapport om årsbokslut och Rapport om årsredovisning endast kan väljas för årsbokslut respektive årsredovisning.

 

Dessutom är mindre uppdateringar enligt Rex-2021 gjorda i programmet.

 

Rättat i version 2021.1

  • I Bokslutskontrollen kunde du får varningar trots att saldot överensstämde på raden i den funktionsindelade resultaträkningen och noten. Detta är nu åtgärdat.
  • I noten Medelantalet anställda skrivs nu även decimaltal ut om du arbetar med K2 - mindre företag och har valt Digitalt.

 

 

Ifall du vill förnya ditt serviceavtal och på så sätt få tillgång till support och den senaste versionen, är du välkommen att ringa oss på 0470 - 70 62 50 eller mejla forsaljning.spcs@visma.com


Har du frågor, stöter på problem eller bara vill berömma vår utvecklingsavdelning? Tveka inte att dela med dig här i forumet!