Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Ny version av Visma Byråstöd - Version 6.0

(uppdaterad av Niklas Crona CONTENT PRODUCER ‎2020-09-01 14:27 )

Nu kan du uppdatera Visma Byråstöd till version 6.0. Uppdatera via länken längre ner i detta inlägg.

 

Nyheter i Visma Byråstöd version 6.0

Uppgraderad databashanterare

I version 6.0 har vi uppgraderat till SQL Server 2017 Express. Har du ett äldre operativsystem (t ex Windows 7) som inte är kompatibelt med denna SQL-version, kommer programmet ändå fortsätta fungera. Då används istället SQL Server 2014 Express.

 

Använder du en äldre version av SQL Server än SQL Server 2014 Express kan du fortsätta använda den om du först uppgraderar till version 5.91 av Visma Byråstöd. Du hittar den under Viktig informationnedladdningssidan på vismaspcs.se.


Namnbyte på samarbetstjänsten Visma AutoInvoice

Samarbetstjänsten som gör det möjligt för dig och din kund att skicka och ta emot fakturor elektroniskt har bytt namn från Visma AutoInvoice till Digitala fakturor och dokument.

 

Namnbytet kommer att göras löpande under hösten i alla våra program där tjänsten kan användas. Innan det är genomfört fullt ut kan namnet Visma AutoInvoice fortfarande förekomma i gränssnittet för vissa program.

 

Ny personlig inställning

Om du har problem med fördröjningar när du använder teckeninmatning i Visma Byråstöds sökfunktion, kan du göra en inställning för detta under Arkiv - Personliga inställningar. Ifall du begränsar antalet visade rader till ett lågt värde så minskar risken till fördröjning. Det går att välja mellan 10-999 rader.

 

Övriga förbättringar

Visma Byråstöd kan nu automatiskt skapa räkenskapsår som slutar på skottdagen (exempelvis 2019-03-01 -- 2020-02-29)

 

Om du har serviceavtal - Ladda ner versionen 


Ifall du vill förnya ditt serviceavtal och på så sätt få tillgång till support och den senaste versionen, är du välkommen att ringa oss på 0470 - 70 62 50 eller mejla forsaljning.spcs@visma.com


Har du frågor, stöter på problem eller bara vill berömma vår utvecklingsavdelning? Tveka inte att dela med dig här i vårt forum!