Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Nyheter i Lön Smart

Sortering/utskrift av lönerader på Lönebesked

 

Nu har vi förbättrat sorteringen av lönerader på lönebeskedet. Först kommer de rader som ligger på den anställdes standardlönebesked och därefter händelser som är inlagda i Kalendern/Visma Lön Anställd. Du kan även ändra ordningen på raderna genom “dra och släppa” dem på rätt plats och raden ligger kvar när lönebeskedet sparas.

 

Lönebeskedet i Lön Smart ska även spegla lönebeskedet som skrivs ut till pdf/skickas till den anställde digitalt.

 

Sänkta arbetsgivaravgifter för unga Juni-Augusti

 

Visma Lön Smart är nu uppdaterat med den tillfälliga nedsättningen av arbetsgivaravgift för unga (födda 1999-2003). Nedsättningen sker per automatik för löneutbetalningar under Juni-Augusti. Du som löneadministratör behöver därför inte hålla koll på några inställningar utan programmet sköter detta åt dig.

 

Läs mer: Förstärkt nedsättning av arbetsgivaravgifter för unga vuxna under juni-augusti 2022 Pdf med samtliga lönebesked i lönekörningen

 

Nu kan du få fram en pdf med samtliga lönebesked i lönekörningen. Öppna lönekörningen och klicka på pilen i knappen Förhandgranska nere till vänster och välj Förhandsgranska. 

 

Perfekt för dig som byrå som vill skicka lönebeskeden till slutkund för godkännande innan de skickas ut. Ladda upp pdfen i Visma Sign där kunden godkänner genom att signera dokumentet digitalt.

Medverkande