Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Nyheter i Visma Skatt & Bokslut Pro

(uppdaterad av Jenna Glensby CONTENT PRODUCER ‎2022-05-17 17:37 )

Vi får in många fina och bra önskemål från er kunder och nu har ett av önskemålen blivit verklighet - att kunna skriva ut direkt från bilagorna i Visma Skatt & Bokslut Pro. Men först en annan nyhet!

 

Förbättring i kundtypen Privatperson

Nu har vi gjort en hel del förbättringar för dig som använder Visma Skatt & Bokslut Pro som Privatperson. För att ta del av dessa gör du alla inställningar som behövs i startguiden, inklusive vilket startår som ska gälla. I och med detta kan du nu ändra kundtyp från Privatperson till Enskild firma utan att förlora någon bokföringsdata, och vice versa. Läs gärna mer om hur du ändrar kundtyp.

 

Kom ihåg att endast kalenderår stöds för privatpersoner och att just kundtypen Privatperson är tillgänglig när du arbetar med Visma Skatt & Bokslut Pro via Visma Advisor. 


Skriva ut direkt från bilagan
Ett, av många, bra kundönskemål som vi nu har genomfört, att kunna skriva ut direkt från bilagan. Vi har därmed lagt till en Skriv ut-knapp på alla bilagor så att du kan skapa en PDF-fil för båda utskrift och e-post. 

 

Skriva ut bilaga.Skriva ut bilaga.

Vill du också framföra ett önskemål gör du det enkelt genom att klicka på Önskemålsknappen, tumme upp/tumme ner, direkt i programmet längst upp till höger. Tack!


Rapport om årsbokslut för enskild firma

SRF-rapporten för auktoriserade redovisningskonsulter har sedan en tid tillbaka funnits tillgänglig för aktiebolag och finns nu även tillgänglig för enskilda firmor och deras årsbokslut. Du skapar rapporten genom att klicka på Lägg till under Årsavslut - Årsbokslut. Viktigt att nämna är att rapporten är tillgänglig för räkenskapsår som slutar 2021-12-31 och framåt. Läs gärna mer om rapporten i hjälpavsnittet Rapport om årsbokslutTre fina nyheter i Visma Skatt och Bokslut Pro. Vill du läsa mer om dem och andra nyheter kika gärna in på Skriven hjälp och Nytt i Visma Skatt & Bokslut Pro! 

Medverkande