Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Nyheter och funktioner i Visma Ekonomiöversikt du kanske missat

(uppdaterad av Niklas Crona CONTENT PRODUCER ‎2020-02-19 09:40 )

Det händer en del i våra program och ibland kanske det inte är så lätt att hinna ta del av alla våra nya bra funktioner i Visma Ekonomiöversikt. Här kommer därför en kort sammanställning av några av de nyheter som släppts under 2019 i Visma Ekonomiöversikt. 

 

Jämför med fler föregående år i diagram skapade från Nyckeltalsrapport 

Jämför data för det innevarande räkenskapsåret med data från upp till fyra föregående år i diagrammen som skapats från Nyckeltalsrapport. Du väljer mellan 1-4 hur många föregående år du vill visa i menyn Visa föregående år. 

 

Flera år på startsidan i FO.gif

Ändra visad period på startsidan 

En bra funktion för dig som redovisningskonsult är att kunna sitta ner med din kund och gå igenom föregående år. Genom att ställa in önskad månad samt år i månadsväljaren uppe i höger på startsidan kan du nu visa en annan önskad period i diagrammen. Diagrammen visade förut som standard data fram till och med den senaste importerade månaden, men nu kan du istället välja vilken månad du vill i det innevarande eller föregående räkenskapsåret. 

Begränsa åtkomsten till kommentarer 

En ny användare har som standard fullständig behörighet till kommentarer, men detta kan nu ändras via Inställningar - Behörigheter i programmet. Två alternativ för begränsad funktionalitet finns tillgängliga: Ingen åtkomst och Enbart läsbehörighet. 

Skriv ut diagram

När du vill skriva ut dina diagram kan du numera välja att inkludera kommentarer, Spara i dokument samt Spara i Visma Advisor. 

 

Vill du veta mer om vad som hänt i Visma Ekonomiöversikt under 2019 hittar du det i Versionsnyheterna! Håll även utkik här i forumet under 2020 för att hålla dig uppdaterad på alla nyheter och funktioner som släpps i Visma Ekonomiöversikt.