Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Nytt i Visma Advisor

(uppdaterad av Jenna Glensby CONTENT PRODUCER ‎2023-06-15 09:11 )

Hösten är här och så även lite nytt i Visma Advisor! I nedanstående inlägg kan du läsa om fler automatiskt uppdaterade bevakningspunkter, ändrade färger för anteckningar i Att-göra-listan och förbättringar för dig som arbetar med dimensioner. Ta någon minut att luta dig tillbaka, läs och njut!


Fler automatiskt uppdaterade bevakningspukter - Visma Skatt & Bokslut Pro

Det är nu möjligt för fler bevakningspunkter att uppdateras automatiskt, vilket är toppen! När du Klarmarkerar antingen Balansavstämning eller Resultatanalys, eller både Balansavstämning- och Resultatanalyskonton i Visma Skatt & Bokslut Pro för antingen Månad eller År, kommer kontrollpunkterna att uppdateras automatiskt. Under Underhåll - Uppdrag väljer du själv vilka bevakningspunkter som ska markeras som slutförd när en händelse sker i Visma Skatt & Bokslut Pro.
En fin funktion som ger dig rätt status för dina uppdrag och som sparar dig tid när det dags att följa upp hur långt du kommit med dina uppdrag. Tidseffektivt, smart och smidigt! 

 

Bevakningspunkter.Bevakningspunkter.

 

 

Färgförändringar för statuskategorier i Att-göra-listan

Nu har vi ändrat färgerna som används för att visa statuskategorierna Förfaller Snart (visas från och med när det är 7 dagar till angivet förfallodatum) och likaså för Kommande (visas när det är fler än 7 dagar till angivet förfallodatum. Dessa statuskategorierna hittar du i Att göra-listan på Min Startsida och på sidan Kunder under filen Översikt. Varför gör vi dessa ändringar kanske du undrar nu? Jo, för att färgerna ska vara mer i linje med de färger som idag används för dessa statuskategorier på sidan Bevakningslistor. Snyggt!Förbättringar Dimensioner 


Koppla dimensioner till ett kunduppdrag

Vi har nu förbättrat möjligheten att göra uppföljningar när du arbetar med dimensioner, genom att du nu kan koppla en dimension till ett kunduppdrag. 

Detta gör du enkelt under Underhåll - Dimensioner och väljer sedan att tilldela den andra dimensionen till kunduppdrag. Gå sedan till Kundkortet - Uppdrag och tilldela en dimension till varje kunduppdrag.Filtrera på dimensioner i Bevakningslistor 

Nu har vi förbättrat möjligheten för uppföljning när du arbetar med dimensioner, så att du nu kan göra urval i bevakningslistorna för att bara se de kunder som är kopplade till en bestämd dimension. 

 

 

Fina nyheter i Advisor och med det önskar vi dig en fin fortsättning på hösten! 

Medverkande