Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Nytt i Visma eEkonomi och Visma Lön Smart!

(uppdaterad av Rebecka Forsberg CONTENT PRODUCER ‎2023-10-10 14:41 )

Det är dags att presentera flera nyheter i Visma eEkonomi och Visma Lön Smart! Som ett smakprov kommer vi prata om allt från samlingsfaktura i eEkonomi till slutlön i Lön Smart. Hör Hilda, Lisa och Agatha prata mer om detta i filmen, eller läs om nyheterna nedan. 

 

 

Visma eEkonomi

 

Importera skattehändelser från Skatteverket

Nu kan du med aktiebolag äntligen sätta upp en koppling till Skatteverket direkt från Visma eEkonomi och få skattehändelser importerade helt automatiskt (och utan någon som helst kostnad).

 

Läs mer om koppling till Skatteverket » 

 

Samlingsfakturering 

För dig som använder tillvalet för offert och order i Visma eEkonomi, är det nu möjligt att samlingsfakturera. Om du har två eller fler ordrar till samma kund kan du skapa en faktura av samtliga ordrar genom att klicka på den nya knappen Skapa samlingsfaktura under Försäljning - Ordrar. 

 

Rapporten projektlista

Den nya rapporten projektlista ger dig möjlighet att skapa en rapport med flera olika projekt, för att ge dig en bättre överblick i programmet. 

 

Läs mer om rapporter »

 

Fler val för resultatenheter

Nu finns möjligheten att välja hur du vill hantera resultatenheter på utskrifterna balansrapport, resultatrapport och försäljningsstatistik. Här får du sedan välja om du vill skapa en rapport per resultatenhet eller en gemensam för alla valda resultatenheter.

 

Läs mer om resultatenheter »

 

Räntefakturering

Genom tjänsten Visma Påminnelse Direkt betalas nu all inkasserad dröjsmålsränta ut automatiskt till dig. Det blir därmed ännu mer förmånligt att överlämna dina förfallna fakturor! 

 

Läs mer om påminnelse- och inkassohantering  »

 

Nyheter i appen

Användargränssnittet i appen är uppdaterat vilket gör den mer användarvänlig och enklare att navigera i. Vi kommer även släppa en hel del förbättringar framåt kring appen.

 

Bankkontonummer på leverantörer

TJIHO! 🎈 Vi gör det nu möjligt att lägga till Clearing och IBAN (bankkonto-nummer) på dina leverantörer i eEkonomi. Detta gör att det blir ännu enklare att hantera både dina och dina kunders betalningar direkt från programmet.  

 

Läs mer om betalning av leverantörsfakturor via eEkonomi »

 

Förbättrad medlemshantering (föreningar)

Nu kan du markera om dina kunder är medlemmar i ditt kundregister, det gör du genom att bocka i Medlem på kundkortet. Vi har även adderat en kolumn i listläget över kunder (Kategori) där vi visar om kunden är en kund eller en medlem, och du kan välja om du vill filtrera på endast medlemmar. 

 

Visma Lön Smart

 

Slutlön

ÄNTLIGEN! 🎉 Nu finns slutlön i programmet och funktionen gör att du enkelt kan betala ut slutlön till dina anställda. Programmet räknar ihop intjänade, betalda och sparade dagar samt komp om det finns och tar med det på nästa lönebesked. 

 

Läs mer om slutlön » 

 

Attest

Nu spelar det ingen roll var du är, du kan alltid attestera dina tider direkt i Visma Lön Anställd appen på din mobil. Vi har även förbättrat översikten av attest inne i appen och delat in attestvyn i flikarna: Ej klarmarkerade, Klarmarkerade, Attesterade, Ej godkända för attest, Överfört till löneprogrammet och Alla.

 

 

Ekonomi- och företagsmässan

Hållbarhet - klimat

Snacka om hett ämne! Känns därför väldigt bra att vi kan prata om Visma eEkonomi Klimatrapport.

Läs mer: Visma eEkonomi Klimatrapport »

Spcs-kortet

Att kunna blippa, fota och sen vara klar med köp är ju magiskt! Väldigt roligt att kunna visa upp det.

Företagskort »

Fora

En stor snackis är såklart Foras förändringar. Från februari kommer arbetares löner redovisas månadsvis. Det är en stor förändring som du kan läsa mer om på fora.se »

Det är något som såklart kommer hanteras i Visma Lön Smart.

Läs mer i forumtråden Fora - planerad övergång till månadsrapportering »

 

Så många härliga funktioner och nyheter!

 

Medverkande