Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Nytt utseende och uppdatering av prestanda i Visma Advisor

(uppdaterad av Anna Svensson CONTENT PRODUCER ‎2019-10-30 17:16 )

Idag släpps den första av flera, efterlängtade, uppdateringar av Visma Advisor.
Fokusområdet för kommande uppdateringar av tjänsten är att förbättra prestandan och ge tjänsten ett lyft när det gäller användarvänlighet och utseende.

Arbetet kommer att fortlöpa under hela 2019 och i denna tråden kommer vi hålla er informerade om vilka delar som uppdateras och när.

Första releasen

Först ut uppdateras avsnitten Enheter, Prisgrupper och Roller som du hittar under menyn Underhåll. Nedan ser ni hur det nya utseendet för ut för programdelen "Roller" blev. Exempel på vad som är förbättrat för dig som användare är att du nu kan inaktivera/aktivera en roll med en knapptryckning istället för tre som det var tidigare. Välj att prenumerera under prickarna längst upp till höger i inlägget för att inte missa någon kommande uppdatering!

Om du har synpunkter eller feedback, tveka inte att posta dem här i forumet. Om det inte berör själva uppdateringen är det bättre att du postar en ny tråd, så blir det enklare att följa upp.

7 Kommentarer
NY MEDLEM
Bra att det händer något, speciellt med prestandan. Men akut är rapporter och export av data. Vi måste kunna följa vår siffror mycket bättre än vad Advisor presterar idag!
NY MEDLEM
Jag håller med Rolf! Vi hoppas på lite "riktiga" uppdateringar inom det närmaste, sånt som många ber om i forumen och som vi bett om direkt till era utvecklare under 1,5 år. Förbättrad fakturering, rapporter, uppföljning - bättre bevakning av uppdrag i diagrammen, osv.

Just nu kommer det kosmetika. Det vore också trevligt med mer återkoppling från Visma i forumen när man gör inlägg.
NY MEDLEM
Håller med föregående! Förbättringar i arbetet istället för kosmetika är viktigare.
NY MEDLEM
Det vore rätt bra om alla som använder Visma Advisor gjorde sin röst på forumet, så det blir lite press på utvecklingsteamet och Visma! Nu är det för dåligt. Det verkar stå helt still! Gör er röst hörd!
APPLICATION SPECIALIST
Hej!

Jag skulle bara vilja göra ett förtydligande:

Det arbete som vi gör i Visma Advisor handlar inte i första hand om kosmetika utan det blir en bonuseffekt av de prestandaförbättringar som görs. Vi gör en grundlig genomgång av alla delar av  programmet, som innebär att vi löpande släpper uppdateringar. Ni kommer märka skillnad i en förbättrad användarupplevelse, förbättrade funktioner  och att det går snabbare att arbeta i Advisor.
APPLICATION SPECIALIST
Vi vill hålla er uppdaterade här i forumet på vilka delar vi arbetar med. Just nu är det fokus på förbättringar på underhållsmenyn. Du kan lämna feedback och förslag på förbättringar gällande Underhåll i detta formulär.
NY MEDLEM
Prestandauppdateringar är säkert jättebra - de vi menar med funktioner som hjälper oss i arbetet är dock högre upp i prioritering för oss, eftersom vi använder programmet dagligen och har svårt att driva vår business utan en viss grundfunktionalitet.

Det hjälper inte om bilen är supersnabb, om du inte kan backa... 🙂