Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Rättningsversion av Visma Skatt/Skatt Proffs 2020.01

I version 2020.0 fanns ett par fel som har åtgärdats i denna version 2020.01.


Den senaste versionen installerar du enklast via meddelandet som visas vid programstart när det finns en ny version tillgänglig. Du kan också installera den via Hjälp - Uppdatera programversion inifrån programmet.

 

Rättat fel vid sändning av SRU-filer i kombination med Visma Advisor Connect

För dig som använder Visma Skatt Proffs i kombination med Visma Advisor Connect så fanns i version 2020.0 ett fel som gjorde att SRU-filer som skapats i skatteprogrammet inte visades i Visma Advisor Connect under Skicka deklarationer.


Det är nu åtgärdat i denna rättade version 2020.01


Obs! Om du skapat SRU-filer i version 2020.0 enligt ovan så måste du skapa om dessa SRU-filer i skatteprogrammet. Annars placeras de inte på rätt ställe och visas inte i Visma Advisor Connect.


Felaktigt inlämningsdatum visades på sidan Grunduppgifter

På sidan Grunduppgifter visas längst ned Sista dag för inlämning av aktuell deklaration. I den nya årsversionen 2020.0 visades tyvärr förra årets inlämningsdatum.
Datumen har uppdaterats i denna version 2020.01

 

Om du har serviceavtal - Ladda ner versionen


Ifall du vill förnya ditt serviceavtal och på så sätt få tillgång till support och den senaste versionen, är du välkommen att ringa oss på 0470 - 70 62 50 eller mejla forsaljning.spcs@visma.com


Har du frågor, stöter på problem eller bara vill berömma vår utvecklingsavdelning? Tveka inte att dela med dig här i forumet!