Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Siffror i realtid i Visma Ekonomiöversikt

(uppdaterad av Jenna Glensby CONTENT PRODUCER ‎2022-12-30 11:09 )

Äntligen! Nu finns det en efterlängtad funktion för dig som samarbetar med din kund i Visma Ekonomiöversikt i kombination med Visma eEkonomi, nämligen realtidsdata.

Vi har tidigare skrivit om att du som redovisningsbyrå, innan ni kan använda funktionen, kommer att få göra ett val hur ni vill presentera er kunds bokföringsdata:

 

  • Löpande bokföring (Realtidsdata)
  • Låsta månader (Bara avstämd bokföringsdata visas)

Välj hur du som redovisningskonsult vill presentera din kunds data i Visma Ekonomiöversikt.Välj hur du som redovisningskonsult vill presentera din kunds data i Visma Ekonomiöversikt.

 

Om du valt Löpande bokföring, det vill säga realtidsdata, så kommer bokföringsdatan automatiskt och i realtid att uppdateras till Visma Ekonomiöversikt från Visma eEkonomi.
Psst! Glöm inte heller att du närsomhelst kan ändra ditt val via Inställningar - Rapportinställningar i Visma Ekonomiöversikt.

 

Väl inne i Visma Ekonomiöversikt så kommer du, längst uppe i menyn till höger, att se en knapp som heter “Uppdatera data”. Ett klick på den och bokföringsdatan är uppdaterad!

Uppdaterad data genom ett knapptryck!Uppdaterad data genom ett knapptryck!

 

Den här funktionen kommer hjälpa dig och dina kunder att få en bättre och snabbare överblick över hur deras företag mår då bokföringsdatan alltid är uppdaterad i Visma Ekonomiöversikt!

Läs mer om realtidsdata i Visma Ekonomiöversikts skrivna hjälp

Medverkande