Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Slipp manuell hantering av leverantörsfakturor och spara tid

(uppdaterad av Niklas Crona CONTENT PRODUCER ‎2020-10-05 13:20 )

Nyhet

Du som byrå kan nu samarbeta med din kund i Digitala fakturor och dokument och välja vem som ska stå som betalningsmottagare - du eller din kund!


Med Digitala fakturor och dokument kan du skicka och ta emot fakturor direkt i ditt ekonomiprogram.

 

Genom att aktivera tjänsten kan du:

 

  • Spara tid och effektivisera
    Istället för att stansa in leverantörsfakturor manuellt kan du med Digitala fakturor och dokument få in alla fakturor i ditt Visma Administration och Visma eEkonomi. Tänk vad mycket tid du kan spara!

 

  • Få fakturor helt digitalt
    Vår scanningscentral tolkar, läser in och arkiverar fakturorna åt dig. Oavsett om din kund skickar sina fakturor i pappersformat eller PDF, omvandlas fakturorna till e-faktura och skickas till ditt ekonomiprogram där du läser in dem.

Digitalisera en sak i taget

Det kan vara ett stort steg att digitalisera allt på en gång. Ett bra tips för att komma igång kan vara att testa tjänsten på den kund som har störst volym av leverantörsfakturor. På så sätt kan du spara mest tid på kort sikt.


Vill du veta mer om tjänsten och hur man kommer igång? Klicka in dig på Aktivera samarbete i Digitala fakturor och dokument.

Nu finns också våra nya sidor där vi samlat allt du behöver veta om samarbeten, du kan läsa mer i vårt foruminlägg Sidor för ALLT om digitala samarbetstjänster.


Ta också gärna en titt på denna guide om hur du som redovisningsbyrå kan arbeta med att byta prismodell och gå från timpris till fast pris - Så här byter du prismodell