Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Sommarnyheter i Visma Advisor

(uppdaterad av Jenna Glensby CONTENT PRODUCER ‎2022-07-04 10:58 )

Sommaren är här och snart ska du kanske njuta av semester och lediga dagar. Innan dess kan du i nedanstående inlägg ta del av några av våra senaste nyheter i Visma Advisor.

 

Ny status i bevakningslistan 

Du som använder statusen Klar senaste-datum på dina bevakningspunkter i Bevakningslistan får nu en ny status som hjälper dig att hålla koll på kommande förfallodatum. Den nya statusen, Förfaller snart, har en orange färg och är som standard inställd på att visas 7 dagar före förfallodatumet. Denna statusen visas på Kundsidan, fliken Översikt och på Min startsida i diagrammet Uppdragsöversikt. När du för muspekaren över bevakningspunkten visas information om vilket förfallodatum den räknar ner till. På så sätt får du en tydligare överblick av ditt arbete när du använder dig av bevakningslistor. 

Ny status - Förfaller snart.Ny status - Förfaller snart.

 

Registrera tid direkt på ett uppdrag

Ytterligare en ny fin funktion under rubriken Bevakningslistor är att du nu kan lägga till en tidsregistrering direkt på ett uppdrag, då det nu finns en klockikon under kolumnen Åtgärder. När du klickar på ikonen läggs uppdrag och kund automatiskt till i tidsregistreringen. En smidig och tidseffektiv funktion som också minimerar risken för felaktiga tidsregistreringar. Perfekt!


Massuppdatering
Vi har nu förbättrat funktionen massuppdatering och gjort det enklare för dig att göra dina urval när du ska uppdatera. Om du arbetar med veckouppdrag i Ange klar senast-datum och Inaktivera bevakningspunkter kan Förfallodatum och valen Aktiv och Inaktiv bli automatiskt förifyllda när du använder dessa urval. 

 

Tre fina nyheter och förbättringar, det finns fler! Läs gärna om alla våra nyheter för Visma Advisor i Skriven hjälp och Nytt i Visma Advisor. Glad sommar!

Medverkande