Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Till dig som har mejladress från Tele2

Den 1 februari 2021 stänger Tele2 sin mejltjänst och det påverkar dig som t ex har mejladresser som slutar på @tele2.se, @comhem.se och @swipnet.se. Du som har en sådan mejladress ska ha fått information om nedstängningen från Tele2 via mejl eller brev.

 

Byt mejladress innan 1 februari 2021 på vismaspcs.se

Använder du en mejladress med Tele2 för att logga in på vår hemsida behöver du byta denna för att kunna ta emot mejl från oss, t ex vid glömt lösenord.

Så här byter du mejladress på vismaspcs.se »

 

Kommer du inte ihåg ditt lösenord när du loggar in på vår hemsida måste du göra denna ändring innan den 1 februari. Efter detta datum kan du inte läsa mejl som kommer till din Tele2-adress. Läs mer om Glömt lösenord »

 

Lägg till nya e-postadressen i ditt lokalt installerade program

Om du har lokalt installerat program där du lagt in din e-post för att nå våra internettjänster måste du gå in i det programmet och uppdatera till den nya e-postadressen.

 

Visma Administration/Fakturering/Förening

Gå in under Arkiv - Inställningar - Företagsinställningar - Min sida/internettjänster och ändra mejladressen under Inloggningsuppgifter till vismaspcs.se. Klicka på Ange inloggningsuppgifter och fyll i din nya e-postadress och lösenord. Klicka på OK. Klicka på Synkronisera för att få en bekräftelse på att allt stämmer.

 

Visma Lön

Gå in under Arkiv - Användare - Användare och klicka på Återställ felaktig koppling, efter det så kan du ändra mejladressen på den administratör som finns upplagd. Gå också in under Arkiv - Användare - Inloggning på vismaspcs.se för att ändra din egna inloggning. Sedan så synkroniserar du register under Arkiv - Synkronisera internettjänster.

 

De anställdas mejladresser kommer vid en synkronisering uppdateras automatiskt under Personal - Anställda om deras mejladresser är ändrade på vismaspcs.se. Synkroniseringen gör du under Arkiv - Synkronisera internettjänster.

 

Visma Byråstöd

Gå till Arbeta med - Medarbetare. Om du har samarbete/använder Vismas internettjänster ska du klicka på Inställningar för Vismas internettjänster och ändra mejladress. Om du inte har samarbete/använder Vismas Internettjänster så ändrar du mejladress i Grunduppgifter - Kontaktuppgifter under fliken E-post. Om du försöker ändra i det här fältet direkt och har samarbete eller använder Vismas Internettjänster så kommer du få ett felmeddelande.

 

Under Arkiv - Byråunderhåll - Byråuppgifter kan du även behöva ändra e-postadressen till företaget om det är en Tele2-adress.

 

Visma Skatt/Skatt Proffs

Gå till Arkiv - Programinställningar - Fliken Min Sida.

 

Visma Analys/Anläggningsregister/Bokslut/Koncern

Gå till Arkiv - Programinställningar.

 

Visma Enskild Firma

Gå till Arkiv - Personliga inställningar.