Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Tre nyheter i Visma Advisor Period & År

(uppdaterad av Niklas Crona CONTENT PRODUCER ‎2020-09-29 14:11 )

Nu kan vi presentera tre nyheter i Visma Advisor Period & År.

 

Stöd för kvartalsavstämning

Nu finns det stöd för att göra kvartalsavstämningar. Inställningen för att ändra avstämningsperiod görs under Underhåll - Kunduppgifter. Om du väljer Kvartal som avstämningsperiod kommer den att börja gälla från och med nästa kalenderkvartal och avstämningsperioderna på startsidan kommer då att uppdateras.

 

Läs mer i hjälpavsnittet Ändra avstämningsperiod.

 

Automatiskt momsavstämning

Använd momskvittenser från Skatteverket för att automatiskt fylla i momsavstämningen. Om du laddar upp kvittot för en inlämnad momsdeklaration från Skatteverket fylls momsavstämningen i automatiskt i Visma Advisor Period & År. Tjänsten säkerställer att bolaget och perioden stämmer överens och för sedan över värdena från momsdeklarationen till motsvarande fält i momsavstämningen. Kvittensen sparas som en extern bilaga, kopplat till referenskonto 2650.

 

Du kan läsa mer om den här nyheten i vårt hjälpavsnitt Ladda upp momskvittensen från Skatteverket.

Ladda upp momskvittensen från Skatteverket.Ladda upp momskvittensen från Skatteverket.


Tagga och visa dina kommentarer

Det är nu möjligt att tagga en kommentar med “Till kund” och/eller “Till kvalitetssäkring” för att sen kunna göra urval på dessa i Rapportcentralen. Du kan läsa mer om hur du skapar och taggar kommentarer i hjälpavsnittet Lägg till ny kommentar.

 

Du kan även visa en sammanfattning av de kommentarer som är skrivna för den aktuella perioden genom att klicka på Visa alla kommentarer i sidopanelen. Sen väljer du om du ska inkludera kommentarer från Balansavstämning och/eller Resultatanalys samt om du vill filtrera kommentarer som är taggade med “Till kund” och/eller “Till kvalitetssäkring”.

 

Det går sedan att skapa en PDF-fil med uppgifterna eller kopiera informationen och klistra in den i exempelvis ett mejl till din kund.

 

Läs mer i hjälpavsnittet Visa kommentar.

Tagga och visa kommentarer.Tagga och visa kommentarer.