Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Snabbare löner i Visma Lön Smart och Lön Direkt

Vem vill inte att lönen ska betalas ut på ett kick? Nu har vi gjort ett par förbättringar som förhoppningsvis speedar upp lönearbetet lite och gör det enklare att förstå flödet.

 

Ett lönebesked i lönekörningen

Har du endast ett lönebesked i lönekörningen behöver du inte längre hålla på att växla till lista utan kommer direkt in på lönebeskedet.

När du klarmarkerar lönebeskedet hamnar du direkt i vyn för att bokföra lönekörningen, skicka lönebesked till Kivra och skicka betalningen till banken.

Ett lönebesked i Visma Lön Smart/Lön DirektEtt lönebesked i Visma Lön Smart/Lön Direkt

 

Klarmarkera alla

Är alla lönebesked klara behöver du inte klarmarkera dem ett och ett utan kan direkt klicka på Klarmarkera lönekörning och då skickas du automatisk till vyn för att bokföra lönekörningen, skicka lönebesked till Kivra och skicka betalningen till banken.

Om de anställda registrerar sina tider och avvikelser i Visma Lön Anställd betyder detta att det verkligen går på ett kick att göra lön!

Klarmarkera alla i Visma Lön SmartKlarmarkera alla i Visma Lön Smart

 

Vi jobbar också vidare med att ytterligare förenkla/förtydliga och har du egna förslag så kan du skicka dem via Feedback och förlslag i menyn till vänster inne i ditt program.

Medverkande