Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Kreditupplysning på privatpersoner

(uppdaterad av Tinna Gunnarsson MODERATOR ‎2022-04-25 16:47 )

Nu lanserar vi en efterlängtad funktion, äntligen kan du ta kreditupplysning även på privatpersoner, enskilda firmor, handelsbolag och kommanditbolag som du har en affärsrelation med via Visma Kreditupplysning. 

Logga in på vår hemsida

För att ta en kreditupplysning på en privatperson, enskild firma, handelsbolag och kommanditbolag loggar du in på vår hemsida vismaspcs.se och väljer Mina tjänster och Visma Kreditupplysning. Behöver du ta en kreditupplysning på ett aktiebolag hanterar du det antingen här eller inne i ditt program.

Kreditupplysning_privatperson.PNG

 

När det gäller kreditupplysning på privatpersoner, enskild firma, handelsbolag och kommanditbolag finns det lagkrav på att en omfrågandekopia ska skickas till den person förfrågan gäller. Eftersom det kan röra sig om känslig information där det ska finnas en relation, och ett värde att känna till betalningsförmågan, har vi valt att lösa detta på ett tryggt sätt med stark autentisering i form av BankId. 

 

Läs mer under Sökning på privatpersoner i Arbeta i Visma Kreditupplysning »

I vårt användartips Visma Kreditupplysning i Administration eller i vår skrivna hjälp hittar du också information hur du enkelt kan ta reda på betalningsförmågan hos dina kunder eller leverantörer. 

 

Det här tipsets innehåll har verifierats och uppdaterats av Visma Spcs 22-04-25

Medverkande