Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Version 2020.1 Visma Administration/Fakturering/Förening

(uppdaterad av Mita Jonsson CONTENT PRODUCER ‎2021-04-30 10:59 )

Nu precis innan sommaren har vi släppt version 2020.1 av Visma Administration, Visma Fakturering och Visma Förening. I denna version har vi med följande nyheter:

 

Anteckningsfält på artiklar

Äntligen införs möjligheten att lägga till anteckningar på artiklarna i artikelregistret. Det gör du under Artiklar/Lager - Artiklar och tjänster, fliken Artikeluppgifter

anteckning-artiklar.JPG

 

Nytt betalformat för dig som har Nordea

Nordea är på väg att fasa ut betalfiler i formaten PO3 och LB till förmån för xml-formatet XML/ISO20022 (pain.001.001.03). I den här programversionen har vi därför lagt in stöd för att skicka betalfiler i det nya formatet. Formatet XML/ISO20022 (pain.001.001.03) hanterar både inhemska/utländska betalningar och kreditfakturor.

 

Fakturor via Visma AutoInvoice kan skrivas ut i färg

Ett efterfrågat önskemål har varit att fakturor som skickas för utskrift via AutoInvoice ska kunna skrivas ut i färg.  Det tillkommer ingen extra kostnad för att skriva ut skriva ut fakturor i färg och du behöver inte ändra någon inställning i programmet. Är din logotype i färg så kommer den att bli det på fakturautskriften också. Visma AutoInvoice är vår automatiserade fakturahantering där du också kan skicka och ta emot e-fakturor.

 

Förbättringar mot Visma Tid Smart

Om du har Administrationsprogrammet integrerat mot Visma Tid Smart kan du nu föra över dina leverantörsfakturor till Tid Smart, möjlighet att importera orderunderlag från Tid Smart och hämta nya projekt från Tid Smart. Visma Tid Smart är vårt webbaserade tidredovisningssytem som du kan Integrera med Visma Administration.

 

Har du äldre datorer - se över ditt operativsystem inför hösten

Till hösten uppdateras Visma Administration med SQL Server 2017, och har du äldre operativsystem på dina datorer för du ta del av Vi uppdaterar till SQL Server 2017.

 

Läs mer om allt i Versionsnyheterna »

 

Du har väl inte missat

Att du numera även kan dela information om ej betalda fakturor i Visma Ekonomiöversikt? Med integrationen mellan Ekonomiöversikt och Administration kan du enkelt dela den ekonomiska informationen med dina kollegor online! Läs mer om Visma Ekonomiöversikt »

ekonomioversikt.JPG

Semestertider i Visma Administration »

Nya spännande utbildningar hösten 2020 »

Använd våra internettjänster i alla dina företag »

Visma Administration för synnedsatta »