Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Version 2021.2/2021.21 Visma Administration/Fakturering/Förening

(uppdaterad av Mita Jonsson CONTENT PRODUCER ‎2021-12-20 16:48 )

Se de inspelade webbinariet om nyheterna

Se filmen » 

Fakturahantering - ny programdel

I den här versionen har vi tagit fram en ny programdel Fakturahantering där du på ett enkelt sätt kan hantera de fakturor du ska skicka till dina kunder. Den är framtagen för att kunna hantera en större mängd fakturor, få en bättre överblick och minska risken för fel. 

 

Här visas alla de fakturor som ännu inte är skickade till kund. Du kan sortera och göra urval, söka efter en viss typ av fakturor och markera de fakturor du vill skicka. Du kan även enkelt ändra hur du ska skicka fakturan och du ser direkt i arbetsbilden hur fakturan kommer att se ut. När du är klar använder du kommandot Skicka fakturor för att skicka iväg dina fakturor. Fakturorna skapar du i programdelen Kundfakturor precis som tidigare.
Läs mer om Nya programdelen Fakturahantering »

Sälj fakturor direkt från ditt program

Från och med den här versionen har du möjlighet att sälja dina fakturor direkt från programmet. Du gör det enklast via den nya programdelen Fakturahantering, men kan också göra det direkt från fakturan. Tjänsten heter Visma Betalt Direkt och är gratis att aktivera och har inga fasta kostnader.

 

Du säljer din kundfaktura till Visma Finance AB och pengarna betalas ut till ditt konto nästa bankdag. Du får alltid se den aktuella kostnaden för att sälja en faktura och kan därefter välja vilka fakturor du vill sälja. Avgiften är vanligtvis 2-3% av fakturans totalbelopp och baseras på fakturabelopp och förfallodag.

 

När du har sålt din faktura hjälper Visma Finance AB dig med själva fakturahanteringen - de skickar den sålda fakturan till kunden och sköter påminnelsehanteringen om din kund inte skulle betala i tid. Smidigt, effektivt och ett sätt att vara säker på att man får betalt!

Läs mer om Visma Betalt Direkt »

Betalt_Direkt_3.gif

Rättat i version 2021.21

  • Felmeddelande hos Swedbank vid betalfiler i formatet XML/ISO20022
  • Alla betalningar genomförs inte i SEB:s internetbank om du har OCR-betalningar till samma leverantör
  • I vissa undantagsfall blir dokument inte markerade som Utskriven
  • Felaktiga rader för Annan benämning på dokument vid utskrift
  • Felmeddelande vid utskrift om du skriver ut egna kopior till skrivare.

Läs mer om alla nyheter »

 

Du installerar enklast den senaste versionen via meddelandet som visas vid programstart inne i programmet, men du kan också ladda ner den utan att logga in på vår hemsida.

 

Vill du ha alla nyheter som publiceras i Visma Spcs forum direkt i din mejl? Prenumerera på Nyhetsfliken genom att klicka på de tre prickarna uppe till höger och välj Prenumerera. Du måste skapa en användare och vara inloggad för att kunna prenumerera.