Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Hurra hurra hurra! Nu är AccountantfromHell_singland champion i forumet!

Solen skiner, himlen är blå och jag kan med glädje skriva att AccountantfromHell_singland nu är champion i forumet! - Vilken härlig dag!


  • Kunskap
  • Glädje
  • Tydlighet
  • Engagemang
Listan kan göras lång över hans positiva egenskaper, men jag hoppas att du har märkt av dem i någon av alla de trådar här i forumet som han varit delaktig i.
Han beskriver sig själv som en oberoende redovisningsnörd och har 30 år i redovisningsbranschen, ett brinnande intresse för redovisning och ett fantastiskt användarnamn (min personliga åsikt) :).

Jag är så glad att AccountantfromHell_singland är en del av vårt forumgäng, varmt välkommen som champion!!!
3 Kommentarer
Grattis hälsing från en gammal gästrik-ing

Mikael


Skrapar ödmjukt med foten lätt förläget för dom orden. Skall försöka fortsätta dela med mig av mina erfarenheter och engagemang i det här härliga forumet. Saknar ju vissa kunskaper i framförallt vissa program (man håller ju fast vid lokalt installerade program) men i övrigt så har jag svårt att hålla intresset i styr och kan väl lite om mycket. Brukar även säga att det är bra om man reagerar men ännu bättre om man re-agerar, d.v.s även gör något åt det. Det har blivit några mail till Bokföringsnämnden, Revisorsinspektionen m.fl. genom åren. Saknar på sätt och vis min tid inom SRF där man fick diskutera med andra "nördar" men valde att kliva av när auktorisationen enligt mig inte blev som den borde. Tusen tack i alla fall och en trevlig sommar till alla....
CHAMPION
Bra där!