Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Jubel och fanfar - Lisa Henriks som ny Community Manager!

Nu kan jag äntligen berätta att från och med idag tar Lisa Henriks över som Community Manager här i forumet!
Visma Spcs forum ska vara platsen där alla vill hänga. Jag vill att alla ska känna att det är varmt och härligt och välkomnande!
Som Community Manager kommer hon se till att Visma Spcs forum 2.0 blir något utöver det vanliga och ta hand om er alla som är här på besök och ni som faktiskt vill flytta in.
Lycka till ❤️

P.S
Om du oroar dig för vad jag ska göra så kommer jag fortsätta hänga i forumet för det tycker jag är helt underbart! Vi ska tillsammans ro iland Visma Spcs Forum 2.0. Dessutom sitter jag precis bredvid Lisa så jag håller koll på henne! 🙂
D.S
2 Kommentarer
Nä, men vad tråkigt, och roligt på samma gång. Lämnar du över nu när nya forumet skall lanseras din rackare? Blir en spännande höst och vi ses säkert på forumet. Lisa har jag haft kontakt med tidigare så det här blir säkert bra. 
Körde lite med utvecklarna på Ekonomimässan och lämnade in ett gäng (rätt många) idéer, synpunkter till dom. Men det var väldigt trevligt. Och jag vann även ett par Apple Airpods i en av era tävlingar så rent ekonomiskt blev det ju också rätt bra.... 

AnnnaP
UTFORSKARE
Välkommen Lisa!