Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Vi flyttar idéhanteringen från forumet till era produkter

(uppdaterad av My Janhall ANSTÄLLD ‎2022-07-18 08:31 )

Hej mina vänner 🤗

 

Många av er har säkert stenkoll på att vi idag har en flik i varje område där ni kan skriva in förbättringsförslag. Det är både intressant och givande att följa alla era önskemål här inne i forumet och vi är oerhört tacksamma för att ni är så bjussiga och hjälper oss i vårt arbete att ta fram de bästa produkter och tjänster vi bara kan. 

 

Självklart vill vi fortsätta att höra från er, men idag kikar jag in här för att meddela att vi från och med den (nytt uppdaterat datum) 5e april  1:a april kommer att få göra det i ett nytt format. Vi flyttar nämligen idéhanteringen från forumet in till respektive produkt! Smidigt, eller hur? 😀

 

Varför gör vi den här förändringen?

Vi vill förenkla och förtydliga idéhanteringen för er, våra kunder. Våra kunniga kollegor på produktavdelningen har utvecklat ett smidigt sätt för oss att hantera era önskemål direkt i produkterna. I varje produkt finns en knapp som länkar er vidare till ett formulär där ni kan lämna era förslag. Framgent behöver ni alltså inte gå in i forumet för att lämna era idéer, utan ni når formuläret direkt från produkten. Vi är övertygade om att det här också kommer att bli ett väldigt effektivt sätt för oss att ta hand om era önskemål. I och med den här förändringen hanteras era idéer direkt av vår utvecklingsavdelning.

 

Vad förändras i hanteringen? 

I och med den här förändringen kommer vi inte ha samma möjlighet för återkoppling och kontinuerlig uppdatering som tidigare. Här vill jag verkligen nämna att vi självklart fortfarande ser alla idéer som kommer in och att vi precis som tidigare kommer att utvärdera prioritet samt möjlighet för implementation för allt ni bidrar med. Vi tittar på ett antal parametrar när vi utvärderar era önskemål och två viktiga faktorer är om idén kommer att hjälpa majoriteten av er kunder i ert arbetssätt samt om den är i linje med övriga planer för respektive produkt. I vissa av produkterna finns möjlighet att lämna mejl och adress för kontakt vid eventuella följdfrågor eller återkoppling, men det är inget vi kan garantera eller lova. 

 

Något som inte förändras är våra nyhetsinlägg samt uppdateringen av nyhetsfliken i forumet. Vid en ny release, uppdatering eller en allmän nyhet i era produkter och/eller generellt inom branschen kan ni känna er trygga i att ni fortsatt kommer att hitta all nödvändig information under nyhetsfliken. För att vara säker på att ni inte missar viktig information rekommenderar vi att ni prenumererar på nyhetsfliken inom relevant område för er. Ni får då information om alla uppdateringar som sker direkt till er mejl. För att prenumerera på en flik i forumet tar ni följande steg:

  1. Logga in i forumet 
  2. Klicka er in på relevant nyhetsflik 
  3. Klicka på de tre prickarna uppe till höger och välj prenumerera i drop-down menyn 

 

Hur kommer hanteringen se ut i produkterna och hur går ni tillväga för att dela era förslag? 

Hanteringen kommer i mångt och mycket fungera på ett liknande sätt i alla produkter, men kan se lite olika ut layoutmässigt. Störst skillnad i layout ser ni mellan våra webbaserade och lokalt installerade program. I inlägget Idéhantering i din produkt - upplägg och tillvägagångssätt kan du läsa hur ni går tillväga för att lämna ert önskemål i respektive produkt. 

 

Kommer alla produkter ha den nya funktionen implementerad den 1a april? 

Alla produkter som har idéhantering ska nu ha funktionen på plats. Läs mer om vilka produkter som har idéhantering samt hur du går tillväga för att lämna ditt önskemål i användartipset Idéhantering i din produkt - upplägg och tillvägagångssätt

 

Vad händer med idéerna som idag finns publicerade i forumet? Hur kommer återkopplingen se ut för dem? 

Vi kommer att spara alla idéer som ni har bidragit med och som idag ligger publicerade i forumet. Tyvärr finns inte möjlighet för oss att återkoppla på allt i forumet innan vi flyttar idéhanteringen. Vid varje uppdatering, nyhet och/eller versionssläpp kommer ni som tidigare nämnt hitta all nödvändig information under nyhetsfliken i respektive område. Ni kommer alltså inte att missa när något nytt och spännande händer i era produkter 😀

 

Har ni några frågor eller tankar om ovan information är ni varmt välkomna att skriva i kommentarsfältet nedan. 

 

Ha det fint!

 

/Agnes 

Medverkande
15 Kommentarer