Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Nytt i Tid Smart/Pro - augusti 2021

(uppdaterad av Mita Jonsson CONTENT PRODUCER ‎2021-09-01 13:35 )

Utskick för sammanfattning via e-post kan nu styras av dig som Administratör

I juni kom funktionen där du som användare kan ange om du vill ha en sammanfattning via e-post med information om de aviseringar som du behöver agera på. Administratören kan nu även göra inställningen för respektive användare via Inställningar - Licenser & AnvändareFull koll på dina åtaganden »

 

Återställ urval i projektlistan

När du står i projektlistan finns nu ett val längst till höger för Återställa urval. Du kan snabbt och enkelt återställa eventuella urval som du har gjort för projektlistan, så att du slipper göra detta manuellt.

 

Filer från affärsmöjligheter följer med till projekt som skapas (Pro)

Om du skapar projekt från en affärsmöjlighet där det finns bifogade filer, kan du nu välja att dessa ska laddas upp på projektet som skapas.

 

Nya rapporter

Kommande faktureringstillfällen: En rapport som du kan exportera till Excel. Den visar de ofakturerade fastprisbeloppen och kan grupperas totalt, per kund eller per projektledare.

Artikelregister inkl prislistor: En Excel-rapport som kan vara användbar om du till exempel har behov av att importera ditt artikelregister till ett ekonomisystem.

Uppgifter - Tid och estimat: Denna rapporten ger dig en bra överblick över vilka uppgifter som finns registrerade för varje projekt och uppgiftstavla. Du kan enkelt följa vilket estimat som är angivet för uppgiften och hur det ligger till i relation till de timmar som rapporterats på uppgiften.

 

Förbättringar rapporter

Projektlista till Excel: I projektlistan som du hittar under Excel-exporter, har vi nu lagt till fält för rabatt och prislista.

Rapporterna Avstämning löpande projekt och Avstämning fastprisprojekt: Flera nya urval har lagts till för att ge bättre filtreringsmöjligheter innan utskrift.

Projektlistorna Tid, Status och Ekonomi: Det finns nu ytterligare två datumväljare där du kan välja datum för när projektet skapades och när det avslutades.

 

Hitta alla nyheter »


Versioner Tid Smart Tid Pro