Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Nytt i Tid Smart/Pro - februari 2021

(uppdaterad av Mita Jonsson CONTENT PRODUCER ‎2021-05-05 16:58 )

Förbättrad attestfunktion

Våra kunder har efterfrågat bättre attestfunktion och nu har vi fått till flera förbättringar, bland annat får du en mycket bättre överblick. Läs mer om nya attestfunktionen »

Ny rapport: Reslutatuppföljning Fastprisprojekt

Denna rapport används för att du ska få full kontroll på dina fastprisprojekt och hur mycket du tjänar på dessa.

Klockslag föreslås vid tidregistrering

Om du har en tidigare registrering på dagen med klockslag föreslår programmet sluttiden på föregående registrering när du gör en ny registrering med klockslag. Sluttiden som föreslås blir tiden nu timme och minut.

Nya kolumner i listläget för projekt

Nya kolumner för Skapat-datum och Startdatum, tidigare fanns endast slutdatum. Numera sorteras listan efter projektets startdatum, men du kan ändra sorteringen precis som tidigare.

Fakturering

När du samlingsfakturerar tittar programmet på referensmärkning och referensperson och om alla projekt har samma referenser så sätts detta på samlingsfakturan.

 

Om du har koppling mot Visma eEkonomi och får ett misslyckat fakturaunderlag så har det tillkommit knappar för att arkivera och återställa fakturaunderlaget.

Testbolag med data

En nyhet är att du numera får med ett testbolag med testdata om du börjar med programmet nu. Det blir lättare att förstå funktionen om du får exempel på hur det kan användas. När du sedan känner klar och du vill gå vidare med programmet kan du bara rensa ditt konto, då försvinner allt utom det som ligger under Inställningar.

 

Hitta alla nyheter »

 

Vill du ha alla nyheter som publiceras i Visma Spcs forum direkt i din mejl? Prenumerera på Nyhetsfliken genom att klicka på de tre prickarna uppe till höger och välj Prenumerera. Du måste skapa en användare och vara inloggad för att kunna prenumerera.

 

Versioner: Tid Smart Tid Pro