Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Nytt i Tid Smart/Pro - januari 2021

(uppdaterad av Mita Jonsson CONTENT PRODUCER ‎2021-05-05 16:57 )

Förbättring i Projekt

På ett projekt där du väljer fliken Tid, kan du nu se en sammanställning av både resor och maskintid. Tidigare har du bara kunnat se en sammanställning av tiden.

Förbättring i Samlingsprojekt

På ett samlingsprojekt kan du nu se körda kilometer på fliken Tid. Tidigare visades endast fakturerbara kilometer.

Ändrad inställning för visning av debiterbar tid och debiteringsgrad

Om du idag inte har kryssrutan vid Fakturerbara timmar under Inställningar - Tid & Kvitton - Rapporteringsprofiler markerad, innebär det att diagrammet Debiterbar tid och Debiteringsgrad inte längre visas för medarbetaren vid tidregistrering i vyn Månadsregistrering.

Vill du att användaren även i fortsättningen ska se diagrammet, gå till Rapporteringsprofiler. Är användaren kopplad till en särskild rapporteringsprofil ändrar du inställningen under Anpassade rapporteringsmöjligheter. Har ni inte lagt till egna profiler, markerar du Fakturerbara timmar i listan av val som visas under Generella rapporteringsmöjligheter.

Välj att dölja personnummer vid e-signering

Nu kan du välja att personnummer inte ska skrivas ut i signerade dokument när du valt en part som ska autentisera med BankId. På inställningarna för dokumentet som ska signeras, kan du under Signerande parter ange om personnummer ska visas eller döljas. Om du väljer att visa personnummer, kan alla som tar del av det signerade dokumentet även se personnummer för övriga signerande parter.

 

Hitta alla nyheter »

 

Vill du ha alla nyheter som publiceras i Visma Spcs forum direkt i din mejl? Prenumerera på Nyhetsfliken genom att klicka på de tre prickarna uppe till höger och välj Prenumerera. Du måste skapa en användare och vara inloggad för att kunna prenumerera.

 

Versioner: Tid Smart Tid Pro