Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Nytt i Tid Smart/Tid Pro - december

(uppdaterad av Mita Jonsson CONTENT PRODUCER ‎2021-05-05 16:57 )

Massuppdateringsfunktion på Projekt och Kontakt

Nu kan du enklare uppdatera ett projekt eller dina kontakter med hjälp av en massuppdatering. Du kan välja att uppdatera information på alla projekt eller göra ett urval av vad som ska uppdateras via en guide. Detsamma gäller för dina kontakter. Läs mer i Massuppdatera projekt och Massuppdatera kontakter.

 

Importera flera användare via fil

Har du många användare som ska läggas till i tidprogrammet kan du göra det genom att importera en fil med alla uppgifterna. Filen skapar du i Visma Lön eller annat program för att sedan importera den i tidprogrammet under Licenser & användare. Läs mer i avsnittet Importera användare.

 

Projektrapport till Excel

Numera kan du enkelt välja att exportera projektrapporten till Excel eller att förhandsgranska rapporten genom att välja Visa på skärm.

 

Säljbudget i Tid Pro

Under Inställningar - Affärsmöjligheter kan du lägga till en Säljbudget. Om du väljer att aktivera säljbudgeten visas den under Affärsmöjligheter - Översikt. Funktionen är tillgänglig för dig med licensen Total och systemadministratören.

 

Ny översikt under Affärsmöjligheter i Tid Pro

Nu kan du få en bättre överblick av dina affärsmöjligheter. Den nya sidan Översikt innerhåller tydliga diagram där du får en uppföljning av hur det går med försäljningen. Användare med licensen Total kan se alla säljare, attestansvariga kan följa sina egna medarbetare.

 

Hitta alla nyheter »

 

Vill du ha alla nyheter som publiceras i Visma Spcs forum direkt i din mejl? Prenumerera på Nyhetsfliken genom att klicka på de tre prickarna uppe till höger och välj Prenumerera. Du måste skapa en användare och vara inloggad för att kunna prenumerera.

 

Versioner: Tid Smart Tid Pro