Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Nyheter i Website/Webshop under 2022

(uppdaterad av Hanna Bergqvist APPLICATION SPECIALIST ‎2022-12-20 15:40 )

Under 2022 har det hänt en hel del bra nyheter i Website/Webshop/Webshop+. Här nedan presenteras mer information kring det vi har jobbat med och som nu är ute i produkterna!

 

Klarna (Webshop/Webshop+)

Klarna Checkout finns nu som betalsätt i Webshop. Det är av de mest säkra och lättanvända betalsätten som kommer förenkla utcheckningen i kassan för dina kunder genom den av Klarna designade One page checkouten. Via Klarna får du tillgång till följande betalsätt: Fakturabetalning, Kortbetalning, Swish och Delbetalning. Läs mer i skrivna hjälpen.

 

Omdirigeringar (Website/Webshop/Webshop+)

Du kan nu lägga till omdirigeringar för sidor och artiklar. Omdirigeringar hjälper dina kunder hitta rätt sida när du ändrar en URL, så att de inte hamnar på en sida med 404-fel (Sidan kunde inte hittas). En omdirigering kan användas när du har bytt namn eller tagit bort en sida/artikel. Det innebär en automatisk förändring av URL:en och du hamnar på en ny aktiv sida i websiten. Läs mer i skrivna hjälpen.

 

One page checkout (Webshop/Webshop+)

Vi har nu aktiverat en One page checkout för alla våra kunder, vilket innebär att era kunder inte längre behöver gå igenom den långa utcheckningen i kassan, som vi tidigare haft. 

 

Massuppdatera artiklar (Webshop/Webshop+)

Det är nu möjligt att uppdatera flera inställningar för artiklarna i Visma Webshop +. Funktionen kan användas för följande inställningar, Dölj artikel, Dölj artikelnummer, Lägg till fritextfält och Kampanj.

 

Nya temainställningar (Website/Webshop/Webshop+)

Vi har nu lagt till fler inställningar att göra per Tema. Inställningarna du kan göra är följande:

- Ändrar marginalen på sidorna till höger och vänster

- Breda artikelknappar

- Visa ram runt artikel.

- Visa ram runt artikelkategorier.

- Visa alltid mobilmeny (Visar navigeringsmenyn som visas i mobilläge på webbsidan också.)

- Visa alltid menyn överst på sidan (även om du scrollar nedåt på sidan)

 

Kundrecensioner (Webshop +)

Det är nu möjligt att lämna kundrecensioner i Webshop +. Detta betyder att inloggade besökare på webshopen kan lämna recensioner på produkterna. Det går att använda sig av bara stjärnbetyg, eller också ge besökarna möjlighet att lämna kommentarer. Läs mer i skrivna hjälpen. 

 

 

Vill du ha nyheterna direkt i din mejlkorg? Prenumerera på de områden du är intresserad av genom att klicka på de tre prickarna uppe till höger och välj Prenumerera. Du måste skapa en användare och vara inloggad för att kunna prenumerera.

Medverkande