Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Digital inlämning av årsredovisning i Visma eEkonomi

(uppdaterad av Nellie Karlsson APPLICATION SPECIALIST ‎2020-05-15 15:24 )

Idag har vi släppt en ny version av Deklaration/Årsredovisning i Visma eEkonomi som gör det möjligt att lämna in årsredovisningen digitalt.

Genom att sedan använda dig av Visma Sign för underskrift av årsredovisningen har du digitaliserat hela flödet. Aldrig har det varit enklare att lämna in och skriva under årsredovisningen!

 

Visma Sign är en enkel och smidig signeringstjänst som du kan använda för att signera alla olika sorters dokument - till exempel för underskrift av årsredovisningen. Vill du veta mer? Läs mer om Visma Sign

 

Vad behöver du göra?
Under Allmänna uppgifter och Inlämning av årsredovisning i tillvalet Deklaration/Årsredovisning för aktiebolag ställer du in om du vill lämna in årsredovisningen på papper eller ändra till att lämna in digitalt. 

Digital inlämning årsredovisning.PNG

 

Det är sedan denna release möjligt att välja digital inlämning för dig som har räkenskapsår som slutar 20191231 eller senare. 

Har du ett räkenskapsår som slutar tidigare än 20191231 får du detta år lämna in årsredovisningen på papper och nästa år blir det möjligt även för dig att välja digital inlämning.